Příběh jejich lásky....2
Foto: archiv autorky

Příběh jejich lásky....2

15. 5. 2017
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libor Farský
Jak rozpoznat včas takovou falešnou kamarádku? Na to musí být psychologický návod "o neverbálních projevech". Mě ovšem zaujalo rádoby něžné oslovení "maceško", které bych raději nahradil křestním jménem.
Elena Valeriánová
To nebyla kamarádka, to byla potvora! Taky se mi stalo něco podobného.
Jaroslava Jánošíková
Kamarádství skončilo v momentě, kdy Dana přišla na její lež. Jak a proč to ta " kamarádka" udělala nevíme, ale asi jí to velké vrásky nedělalo.
Alena Tollarová
Jeden ze zajímavých příběhů, které píše sám život. Zajímalo by mě, jestli se Dana, která nevěděla, že kamarádka jí takto zradila, se s ní pořád kamarádila a jak dlouho to kamarádství vydrželo. Stejně jako Zuzka nechápu, proč se nepřiznala, když viděla ty následky.
Eva Mužíková
No, konec dobrý, všechno dobré. Já jsem se v těch jménech chvilkama ale ztrácela....
Naděžda Špásová
Zaplaťpánbůh za techniku. Je to jako červená knihovna.
Zuzana Pivcová
Takový důvod jsem neočekávala. Za sebe se dost divím té rádoby kamarádce, že se v ní nehnulo svědomí a neuvedla vše na pravou míru, když viděla, co následovalo. Jak s tím mohla celé roky žít? Někteří lidé asi zkrátka svědomí nemají.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%