FOTO: autorka
Setkání
19. 5. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Foltýnová
21.5.2017 22:05
Moc se mi líbila okružní jízda Brnem.Viděli jsme hodně památek a měli skvělého průvodce.Jsem ráda,že jsem se setkala se známými děvčaty a seznámila se s novými.I počasí nám přálo a posezení u vínečka bylo príma.Díky Evi.
Marie Ženatová
21.5.2017 05:38
Evičko moc děkuji za organizaci našeho setkání v Brně, moc ráda jsem všechny zúčastněné alespoń trochu poznala - škoda, že jsem musela odejít dříve. Ale i tak ještě jednou veliké díky za milé setkání...
Marie Seitlová
20.5.2017 14:12
Na Brno i všechny ičkařky ráda vzpomínám. S Láďou jsem se jen přivítala na nádraží a rozloučila po projížďce. Měla jsem dopoledne jiný program, také setkání. Odpoledne bylo báječné a domů jsme jely až po 17 hod. Vínko v dobré společnosti chutnalo.
Lenka Hudečková
20.5.2017 08:15
Evičko, jistě byla obě setkání moc prima....pěkná fotka Tebe a Alenky...jsem čupr holky... :-)
Květa Chobotová
20.5.2017 05:50
Brno je moje srdeční záležitost,20.6.2011 jsem tam prožila sama v parku magickou nezapomenutelnou noc.Vřelé pozdravy do Brna, v úctě květa
Alena Vávrová
19.5.2017 22:58
I když se zdaleka nemohu zúčastňovat všech takových setkání, tak jsem odjakživa "PRO" setkávání.
Hana Rypáčková
19.5.2017 21:23
Moc vám to holky sluší, jen kvetete...Nějak mi to špatně vychází, ale třeba se to zlepší. Pořád ještě někdo může nahradit Evku na Povydří...Stačí přijet v neděli...
Zuzana Pivcová
19.5.2017 18:20
Jsem ráda, když se mohu některého setkání naživo zúčastnit, a když to nevyjde, tak si alespoň, jako v tomto případě, ráda přečtu, že to bylo fajn. Pak trochu smutním, ale dobře mi tak, měla jsem jet! :-)
Danuše Onderková
19.5.2017 15:43
Evičko, věřím, že bylo príma. Mrzí mně, že jsem nemohla jet a moc jsem vzpomínala. Rožnov, i když zkrácený si nenechám ujít a těším. Mám stejně jako většina z vás ráda tato setkání. Kdybych seděla doma, přišla bych o hodně přátel z celé republiky a vlastně i ze zahraničí. Takže, Evi díky...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA