FOTO: autorka
Objevení zapomenutého
25. 5. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
27.5.2017 01:40
Určitě to zkuste, poležíte si až v hrobě a to je ještě daleko.My s přítelkyněmi také chodíme na procházky , které někdy končíme vnejaké pivmí zahrádce,kde odpočíváme. Chodíme i s pejskem, Já bohužel psa nemám, mám dvě kočky a ty bych na řemínku asi venku neudržela. Tak jim pak o té procházce vyprávím. Máme zasklený balkon, tak jsou spokojeny i tak
Marie Seitlová
26.5.2017 07:57
Dobře, že jste sem zavítala. I60 je tu pro nás a každý si něco zajímavého najde.
Hana Rypáčková
25.5.2017 20:45
Moc hezké vyznání. Našim babičkám se sice nepodobáme , je jiná doba, ani nejdeme přesně ve šlépějích matek. Ale jsme taky dobré a docela dost toho stíháme. Jsem ráda, že tu jsou i mladší senioři. A podělit se o smutné či veselé pocity je prima. Důležité je potkat se s lidmi ve stejném století, mnohým se to nepodařilo.
Zuzana Pivcová
25.5.2017 17:53
No, my jsme takový trochu atypický seniorský portál, myslím, že si tu něco najdou jak pětapadesátníci, tak pomalu osmdesátníci. Věk tady zase tak úplně nehraje roli. A osobně jsem velmi ráda, když se dočtu, že díky portálu se někteří lidé poznali, spřátelili, začali scházet, i když se mě to v některých případech zrovna netýká. To je hlavní cíl "íčka". Sblížit lidi, na dálku i skutečně. Díky za hezké vyznání.
Marie Novotná
25.5.2017 11:37
Moc hezky napsané.I já jsem na íčku zdomácněla a jsem tomu moc ráda.Není den,kdy bych se alespoň nepodívala na FD.I60tka mi moc pomohla a pomáhá-už jen tím,že je.Děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA