Ilustrační foto: pixabay.com
Horoskop na patnáct let bydlení
26. 5. 2017Téma, které můžeme obecně nazvat „Mezi nebem a zemí“, má nepřeberné množství variant a konkrétních příběhů. Lidsky mě vždy zajímalo, neboť zdaleka ne všechny děje a události, které nás v životě potkávají, můžeme zcela racionálně vysvětlit.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
26.5.2017 13:07
Milá paní jmenovkyně, pamatuji si, že jsem před skoro 40 lety listovala, tehdy ještě v jižních Čechách, v atlasu Prahy. Všimla jsem si krásných květinových a stromových názvů ulic v Zahradním Městě. Jabloňová, tam bych chtěla bydlet. Naproti tomu, Prosek, hrozné, v té době staveniště. A nejhorší Jižní Město - betonová poušť, tam tedy nikdy. Po pár letech jsem odešla do Prahy za láskou, ta z druhé strany hned skončila. A já skončila - v Jabloňové ulici na Zahradním Městě, ale na ubytovně. Zbyl mi jen pláč. Po pár týdnech jsem se jednou podívala na vývěskovou službu v pasáži Lucerna. Všichni známí říkali, že to je bez šance, dávají to za tučné peníze protekčně známým. Zavolala jsem na první vybraný inzerát, rozhodující byl jen obvod Praha 9, kde jsem pracovala - na Jarově. Pán mě vzal. Bylo to na Proseku. A když jsem se po letech stěhovala do nynějšího bytu, kam myslíte, že jsem šla? No přece na Jižní Město. :-) Takže moje bydliště se mi představila už dopředu. Díky za vyprávění.
Danuše Onderková
26.5.2017 09:13
Já jsem zažila trochu jinou příhodu, i když to nebyl horoskop, ale přes Skype jsem si nechala vyložit karty, abych zjistila jestli budu mít konečně štěstí na nějakou slušnou brigádu. Paní mi už mailem poslala 2x výklad na danou otázku a vždy to vyšlo, přestože jsem to po přečtení vypustila z hlavy, připomenulo se to pokaždé, když se něco vyplnilo. A tak mi mimo jiné přes Skype vyložila z karet, že nejpozději do 14ti dní budu mít brigádu a budu maximálně spokojená a bude to na delší dobu. Měla pravdu, za dva dny mi volal můj nynější šéf a zmrzlinu brigádně prodávám už pátou sezónu a opravdu jsem maximálně spokojená.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA