Tip na výlet: Za vyhlídkami na Labe v Českém středohoří
Foto: autorka

Tip na výlet: Za vyhlídkami na Labe v Českém středohoří

10. 5. 2020

Tento tip na výlet je určen všem, kdo rádi chodí, nicméně nejsou polykači kilometrů a spíš se cestou rádi zastaví a prohlédnou něco zajímavého. Pozvu vás do Českého středohoří, a sice na výšlap s výhledy na Labe z několika míst, rozhlednou, kostelíkem a vodopádem.

Tip na výlet
Hodnocení:
(5.1 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Bezvadně napsaná a nafocená pozvánka na výlet. Hned bych vyrazila... :-)
Irena Mertová
Krásná krajina, krásné fotky :-)
Jan Zelenka
Toto je lákavá pozvánka, Aleno. S krásnými fotkami. V Dubičkách jsem byl dvakrát, ještě se ženou, teď už je to s mým chozením horší. Středohoří jsem procházel ještě jako dítě s otcem, který pocházel z Třebenic. Je to můj rodný kraj a proto jsem se do něj opět vrátil, přesto, že jsem žil 45 let v Praze.
Naděžda Špásová
Tak tam to taky znám, mám dokonce podobné fotky z Dubiček od kostelíku. Nejdřív jsem si nevšimla, že už to tu jednou bylo. A opravdu tam je moc hezky.
Eva Mužíková
Alenko, dobře že článek vyšel znovu, je co číst a hlavně se dívat. Nádhera.
Anna Potůčková
To je hotová pastva pro oči a v reálu pak balzám pro tělo a duši! To by se mně moc líbila taková procházka tímto krajem!
Alena Vávrová
https://www.i60.cz/clanek/detail/17321/tip-na-vylet-za-vyhlidkami-na-labe-v-ceskem-stredohori Tvůj článek jsem našla.
Alena Vávrová
Na tom červencovém íčkařském výletě s Alenkou jsem byla a bylo to bezva. Ali je znalá středohorská průvodkyně. A bylo nás pět ;-)) .
Jana Šenbergerová
Ali, procházky s tebou nemohou zklamat.
Dana Puchalská
Álo, to přeci nevadí si připomenout tak krásný kout naší pidizemě. Děkuju.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%