Zlatá

Zlatá

21. 8. 2012

Při vyslovení slova „zlatá“ si každý okamžitě představí stupně vítězů a nejvyšší možné ocenění sportovního výkonu. Ale já v tuto chvíli myslím ZLATOU SVATBU  - i když zlatou medaili by si vlastně „zlatí manželé“ také zasloužili. Padesát let společného života to je již pěkná řádka společných dnů a nocí, radostí i starostí, někdy i hádek a nedorozumění. Ale to usmiřování a odpouštění stojí zato! Můžete mi věřit. Máme tohle výročí šťastně za sebou.

Významným ho vlastně udělali hlavně naše děti a vnoučata. Připravili pro nás krásný den – s  humorem i nostalgií. Na dvorku pod letitým ořechem se odehrál obřad, kdy se nás poslanec znovu zeptal jako před padesáti lety: „Berete si zde… „ však to všichni znáte. A ani tentokrát jsme neváhali s odpovědí – o mnoho zralejší a zkušenější, s vědomím odpovědnosti jeden za druhého - zaznělo dvakrát jasné ANO. Oddávající nakonec všechny rozesmál poznámkou, že nyní spolu soupeříme pouze o to, kdo dříve vymění všechny klouby. Po rodinné akci následovala do pozdních hodin zábava s muzikou, kamarády a přáteli.

A jedeme dá! Ale od toho dne se občas dívám do zrcadla, jestli nemám nad hlavou alespoň malou zlatou svatozář…

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Procházková
Růženko,Jiří,Nino, Zuzko a Věrko - děkuji za vaše hezká slova, budou mne provázet do nemocnice, kam si zítra jdu pro nový kýčel !
Růžena Antlová
Kdysi jste si prstýnky dali a už je to pár let. Věčnou lásku jste si slibovali a ten slib nikdy nevzali jste zpět. Tak jako kdysi, ať Vám v srdci zvony znějí. Tak Vám oběma štěstí, lásku k Vašemu výročí přeji..
Jiří Libánský
Obdivuji a gratuluji.
Nina Šachová
Zlatá svatba se podaří opravdu jednomu z mála. To je velké životní vítězství. Též Vás obdivuji a přeji další krásné dny ve |Vašem hezkém soužití.
Zuzana Pivcová
Jak jsem si přečetla název, hned mě napadlo, že to budete Vy, protože jste o nadcházejícím výročí napsala někde dopředu. Je prima, že jste v pohodě a máte humor.
Věra Sehnalová
Smekám a gratuluji !!! ke krásnému výročí. Přeji do dalších let hlavně zdraví,štěstí a radost ze života.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 7. týden

Ester Ledecká vybojovala na světovém šampionátu v alpském lyžování bronzovou medaili. Lyžování a lyžařská střediska. To jsou témata vědomostního kvízu tohoto týdne.