Čas nezastavíš
22. 8. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Práglová
27.8.2012 20:37
Máš pravdu,čas nezastavíš.Ale pokud má člověk na co vzpomínat,pak je vše v pořádku,ne???Díky za Tvé vzpomínky.
Nina Šachová
23.8.2012 07:45
Taky jsem pro. Moc ráda si prohlížím fotky. Jen mi to bude chvíli trvat, musí mi s tím pomoci děti, nemám tiskárnu ani kopírku. Už se těším, kdo sem vloží první "nášup".
Růžena Antlová
23.8.2012 07:08
Zuzko skvělý nápad jestli se z Vás někdo přidá a vytvoří takové vzpomínkové album fotek od mládí až po součastnost bude to zajímavé.
Zuzana Pivcová
22.8.2012 15:48
A co kdybychom se nějak domluvily (nebo domluvili) a udělali si tu malou výstavku Portrétů?
Zuzana Pivcová
22.8.2012 14:10
Ráda vidím starší fotky svých známých, ne, abych vnímala, jak stárneme, ale je to odraz doby, povahy, duševního rozpoložení. Jsem ráda, že jste je sem dala. Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA