Nevšední zážitek - traverz
Foto: autorka

Nevšední zážitek - traverz

5. 6. 2017

Hezké sobotní počasí nás vytáhlo na kola. V tom vedru žádná velká cyklotúra, jen přes Antošovickou lávku k rybníkům a zpět.

img-6539-1.jpg        img-6566-1.jpg     dim1.jpg

Samozřejmě nejdůležitější je foťák, ať můžu lovit záběry.

Na zpáteční cestě přes lávku nás upoutal ruch u Odry. Jako každý rok, alpský traverz.

dim2.jpg      img-6618-1.jpg

Dimko ví, jak se příšerně bojím výšek, tak jen tak z legrace se zeptal, jestli si to nechci zkusit. A já nevěřila vlastním uším, jak odpovídám, že klidně, když to sjíždějí i dvouleté děti!

img-6615-1.jpg      img-6613-2.jpg

.

img-6584.jpg       img-6585-2.jpg    

Navlíkli mne do postroje a lezla jsem po žebříku...už na třetí šprušli mě šimralo v bříšku!

Ale přece to teď nevzdám

img-6586.jpg

Už mne pověsili na lano...a pustili dolů. Poprvé v životě traverzuju nad řekou. Jupííí! Kolem uší mi sviští vítr. Pode mnou řeka, ale snažím se tam nedívat. Asi za sedm vteřin jsem na druhém břehu. Ufffff!

img-6603-2.jpg   img-6605-1.jpg   dim.jpg

Dimi se nenechá zahanbit a sjíždí taky. Na památku získávám magnetku na lednici. A nejvíc těší pochvala od miláčka.

img-6619-1.jpg

výlet
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Naděžda Špásová
Helo, jsi hvězda, dokázala jsi překonat strach a to se cení. Dostala jsi za to aspoň nějakou odměnu? To se patří. Hezké fotky.
Marie Seitlová
Helo super, zvládla jsi to. Vím, že nemáš ráda výšky, jsi odvážná. O této akci nevím.
Hana Práglová
Helo,skláním se!!! Já o tom přemýšlela celé dopoledne. Pak jsem si řekla "blázne,spočni,nech to těm mladším a jeď makat na zahradu!!!"" A tak se i stalo. Je fakt,že jsi ta mladší!! :) Je fajn,že sis užila....
Hana Rypáčková
Ty se fakt holka překonáváš...
Eva Mužíková
Helčo, jak Tě tak pozoruji, nebudu se divit, až pošleš fotky a povídání o zážitcích ze seskoku na gumovém laně / neumím to pořádně napsat /.. Jsi zkrátka živel. Připomínáš mi svým sjezdem moji jízdu na bobové dráze.kdy mne přemluvil syn...
Anna Potůčková
Gratuluji a zvítězila jsi sama nad sebou !
Zuzana Pivcová
Helenko, jsi holka odvážná. Koukala jsem se na podobnou akci na Karlštejně. Ale já sama? Nevím, nevím. Leda možná, abych se taky ukázala před nějakým Miláčkem. :-D :-D
Helena Votíková
Helčo, to je pěkný adrenalinek. Gratuluji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 9. týden

Sledovali jste také Mistrovství světa v biatlonu? Pokud ano, tak určitě budete znát odpovědi na kvízové otázky, které se tento týden budou týkat právě biatlonu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Jakou největší výhodu má podle Vás zasílání důchodu na bankovní účet?

Ušetřené finance

21%

Bezpečnost

21%

Pohodlí

19%

Ušetřený čas

20%

Žádnou, důchod si vyzvedávám osobně a neplánuji to měnit

20%