Foto: autorka
Ráno v lese
19. 6. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
20.6.2017 08:19
I já. Jen aby byly houby, když nezaprší a nezaprší.. I les je smutný...
Věra Ježková
19.6.2017 23:55
Moc krásně napsané. Ráno v lese musí být nádherné. Uprostřed Prahy si ho bohužel moc neužiji. Obecně mám radši večery. Cítím se líp, po ránu za moc nestojím. Od kamarádky mám na karmě magnetku: je na ní lední medvěd nořící se mezi krami a pravící: Nemám rád rána.
Anna Čípová
19.6.2017 20:18
Krásné vyznání. Taky se ráda toulám v lese, ale hřiby nesbírám. Přeji mnoho pěkných rán strávených v lesním chrámu.
Dana Tomanová
19.6.2017 11:59
Moc krásně napsané, při čtení jsem v tom lese byla s Vámi. Lesní rána jsou plná energie a nádherně voní. Mám z kuchyně, kde snídám, výhled na dvorek a pak, za ním, na kus lesa. První pohled padne na ten kousek borovic ozářených sluncem s modrou oblohou okolo. I ten malý kousek ve výhledu je krásný.
Zuzana Pivcová
19.6.2017 10:07
To je krásné vylíčení ranního probuzení a vycházky. Chtěla bych se taky takto probouzet. Vstát a moci jít rovnou do přírody.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA