Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jitka Chodorová
21.6.2017 23:00
opravuji, díky Zuzce, vím, o čem píše, ona ale opravdu umí, taky Hance i Aničce, však ten první letní den má jistě svůj neopakovatelný půvab. Jo. a kus vychlazeného melouna nemá chybu Vando, tak s chutí do léta, děvčata.
Jitka Chodorová
21.6.2017 22:56
D
Anna Čípová
21.6.2017 21:47
Krásný první letní den je za námi, ale verše zůstanou. Díky za ně.
Hana Rypáčková
21.6.2017 21:46
Hezká básnička. Mám dojem, že letos ani jaro nebylo.....Léto mám ráda...
Jitka Chodorová
21.6.2017 19:43
Vando, jedna moje letní láska byla s Chorvatem, krátká, ale krásná, ještě jsme si chvíli psali, než vyšuměla, a pak jsem potkala mého muže....
Jarmilko, jedna hvězda sem, a čtyři tam, já na ně zrovna moc nedám, stejně děkuji.
Jarmila Peerová
21.6.2017 18:57
Omlouvám se Jituško,chtěla jsem Ti tam nadělit " všechny hvězdičky " i ty z nebe,ale po prvním kliknutí mi to vše zmizelo...Tak máš sice jednu hvězdičku,ale je největší ze všech za tu krásně letně laděnou básničku....potěšila mě...
VANDA Blaškovič
21.6.2017 18:50
Jitko, ahoj, řekla bych, se by jsi si na tom parníku a nejenom tam, dala vychlazeného MELOUNA !...:) Máš krásné petůnky. No a co ty letní lásky? Určtě je máš spojené nejenom s prvním letním dnem...Ahoj!
Zuzana Pivcová
21.6.2017 17:56
Připomnělo mi to dobu před několika lety zde, kdys ohlásila básněmi každý měsíc nebo roční období. Konstatovala jsem, že já přírodní lyriku neumím. A to platí stále. Asi stejně jako s fotkami.
Jitka Chodorová
21.6.2017 13:44
Děkuji za milé komentáře, a dobře si ten dnešní den děvčata užijte, ať jste kdekoliv. Já bych se ztotožnila s Alenkou V. Parník a zmrzlina, to by se mi líbilo, mám ale jiné povinnosti, tak snad někdy jindy. Děkuji.
Marie Ženatová
21.6.2017 13:14
Za chvílí půjdu pro dva menší vnuky - určitě si ten letní horký den dobře užijeme...
Načíst starší příspěvky