Vzpomínka na "ďábla" seniora
FOTO: pinterest.com

Vzpomínka na "ďábla" seniora

26. 6. 2017
Můj příběh Soutěž pro nováčky
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helenka Vambleki
Já jsem také pracovala jako operátorka ve výpočetním středisku velkého podniku. My neměli žádné Slušovice, ale ruskou klasiku EC1033! Nebe a dudy v porovnání s dnešním noťasem :-) A když jsem několik let před důchodem mohla dostat místo skladnice, kde bylo potřeba umět pracovat se skladovým programem na PC, tvrdila jsem, že mám obstojné znalosti uživatele.(ale uměla jsem to tak maximálně zapnout) S pomocí mladíčka, co mne zaučoval jsem si dělala poznámky pro "blbé" - zmáčknu tohle, ukáže se tohle, kliknu sem, vyplním, enter, ukáže se tohle. Uffff. Z příručky jsem chytrá nebyla, vše jsem se učila pokus-omyl a znova vše psala, abych věděla, kdyby se to konečně povedlo, jak na to příště :-) Dnes už říkám pravdu, když tvrdím, že mám obstojné znalosti uživatele :-)
Alena Vávrová
Moc pěkné, také jsem si zavzpomínala na svoje začátky na pc a posléze na internetu... Měla jsem to jako Zuzka - "hozena do vody - nucena plavat" !
Marie Ženatová
Moc jsem se pobavila u zajímavého článku. Také mou první učitelkou na počítači byla místní knihovnice a po čase jsem se zase i já stávala učitelkou všech mých známých i příbuzných. Pochopitelně nejsem úplně dokonalá, takže už teď moji někteří vnuci jsou lepší než já a já se nechám ráda od nich více doučovat...
Zuzana Pivcová
Ne každý měl takovouto pěknou "startovací čáru", když k nám pronikly počítače k běžnému používání. Já jsem začínala od nuly. V archivu šli moji kolegové nejprve na školení T602, zatímco já jsem někam služebně odjela a žádné školení jsem NIKDY neabsolvovala. Všechny jednotlivosti jsem pochytila díky přátelům a známým, kteří mi vždy situačně poradili. Kolikrát jsem volala někomu telefonem, jak mám přepnout anglickou klávesnici za českou atd. V některých pražských obvodech se pořádají zdarma kurzy práce s PC pro seniory, ale já už nikam nechodím. V létě v jižních Čechách, když jsem neměla možnost připojení, zašla jsem několikrát do místní vltavotýnské knihovny, která i v letním provozu nabízela seniorům dvakrát týdně možnost práce na PC zdarma. Moc pěkný článek, pobavil mě.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%