Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
ivana kosťunová
6.7.2017 15:42
Mě to spíš vede někam na Turnov-Trutnov (podle typu nádraží ) Odpovídající řeka by tam taky byla- ale jistá si nejsem
VANDA Blaškovič
6.7.2017 15:32
Proč pouze podle komentářů?? Min 5 návodů je v textu...Ne, ne netísnili...stačí když budete znát dva, ostatní nepředpokládám, pane Čepelko...i když...?
Oldřich Čepelka
6.7.2017 13:06
Hádám pouze podle vašich komentářů. Takže by mne to vedlo na jih Čech? Ale to je zas tak malá obec, že by se tam všichni ti myslitelé a umělci docela tísnili...
VANDA Blaškovič
6.7.2017 11:24
Věro, doufám, že pochopíte legraci, když napíši, že jste chytrá jako lištička...aby ne! A Jiřino, Vy jste velká cestovatelka, zrovna jako Ilona. Prozradím nápovědu na kterou se soustředit: řeka, filozof, téma Nobelovy ceny, otec herce....
Věra Lišková
6.7.2017 11:15
Nádraží je krásně opravené, vypadá jako nové.
Helenka Vambleki
6.7.2017 10:58
Šla jsem po včelkách, ale vedle jak ta jedle
Ilona Erika Kolář
6.7.2017 09:45
Nádraží jsem také měla v plánu uveřejnit, už jsem dokonce vybrala fota. Přidám další nápovědu k včelkách: úzkorozchodka. :)
VANDA Blaškovič
6.7.2017 09:33
Děvčata, tak to jste šikulky! To bych nevěřila, takto rychle.... Já jsem zrovna včera dostala pigáro....:)
Věra Lišková
6.7.2017 09:07
Nádraží určit je těžké, podobných staveb je hodně. Byla jsem však pilná jako včelka a našla.