Ilustrační foto: pixabay.com
Poklona vinařům
14. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Peerová
24.6.2016 16:02
Jsem ráda,že nejsem sama,kdo si práce vinařů považuje a i po letech na ty naše výlety na jižní Moravu stále ráda vzpomínám....Zdravím do Němčiček a na Vrbici...
Alena Vávrová
16.5.2016 21:46
Znám a moc ráda vzpomínám, i když už tam zase roky nejezdím, tak na ten kraj vinohradů, slunce, burčáku, vína i posezení ve sklípku při moravské písničce, ale i na tu robotu na vinohradu při vinobraní nikdy nezapomenu.
Soňa Prachfeldová
15.5.2016 22:27
Zaslouženě krásný hold vzdaný vinařům, záviděla jsem těm, kteří mají příbuzné na Moravě a to vínečko a písničky krásné táhlé moravské zpíváme i u nás po dobré skleničce.
Dagmar Bartušková
15.5.2016 11:21
Ta jižní Morava, je jistě krásná země, osázená vinohradem... Mám ráda její sklípky na dědině, slaninku a vínečko bílé. Skláním se před prací lidí na vinohradech.
Olga Štolbová
15.5.2016 09:50
Jarmilko, krásně jsi popsala svou lásku, připojuji se k tobě. Jen jsem nikdy nezažila posezení ve sklípku. A zřejmě už to ani nestihnu, ale dík, hezky jsem si početla. A také děkuji, že jsi mě, před čtyřmi lety, na i60 přivedla. *****
Drahomíra Stínilová
15.5.2016 00:28
Taky jsme kdysi byli autobusem v Mikulově a ve sklípku ve vesničce poblíž. Směska s ochutnávkou byla hojná, lidová muzika mě dostala, i čardáš jsem tancovala, ráno se probudila se žlučníkovým záchvatem a cesta autobusem nazpět byla utrpením. Víno mám ráda, ale takové akce už nemusím.
Hana Rypáčková
14.5.2016 19:42
Jižní Moravu znám a miluji...Jen když se vyjde ze sklípku v létě - to je síla...
Jarmila Komberec Jakubcová
14.5.2016 16:49
ráda na Moravu jezdím, moc se mi líbilo Znojemské vinobraní, letos ho bohužel nestihnu, odlétám v této do zahraničí. Jinak krásné vyznání vínu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA