Poklona vinařům
Ilustrační foto: pixabay.com

Poklona vinařům

14. 5. 2016
Můj příběh vzpomínky
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jarmila Peerová
Jsem ráda,že nejsem sama,kdo si práce vinařů považuje a i po letech na ty naše výlety na jižní Moravu stále ráda vzpomínám....Zdravím do Němčiček a na Vrbici...
Alena Vávrová
Znám a moc ráda vzpomínám, i když už tam zase roky nejezdím, tak na ten kraj vinohradů, slunce, burčáku, vína i posezení ve sklípku při moravské písničce, ale i na tu robotu na vinohradu při vinobraní nikdy nezapomenu.
Soňa Prachfeldová
Zaslouženě krásný hold vzdaný vinařům, záviděla jsem těm, kteří mají příbuzné na Moravě a to vínečko a písničky krásné táhlé moravské zpíváme i u nás po dobré skleničce.
Jitka Mošovská
Kéž bychom měli na jižní Moravě "otce".
Dagmar Bartušková
Ta jižní Morava je jistě krásná zem...
Dagmar Bartušková
Ta jižní Morava, je jistě krásná země, osázená vinohradem... Mám ráda její sklípky na dědině, slaninku a vínečko bílé. Skláním se před prací lidí na vinohradech.
Olga Štolbová
Jarmilko, krásně jsi popsala svou lásku, připojuji se k tobě. Jen jsem nikdy nezažila posezení ve sklípku. A zřejmě už to ani nestihnu, ale dík, hezky jsem si početla. A také děkuji, že jsi mě, před čtyřmi lety, na i60 přivedla. *****
Drahomíra Stínilová
Taky jsme kdysi byli autobusem v Mikulově a ve sklípku ve vesničce poblíž. Směska s ochutnávkou byla hojná, lidová muzika mě dostala, i čardáš jsem tancovala, ráno se probudila se žlučníkovým záchvatem a cesta autobusem nazpět byla utrpením. Víno mám ráda, ale takové akce už nemusím.
Hana Rypáčková
Jižní Moravu znám a miluji...Jen když se vyjde ze sklípku v létě - to je síla...
Jarmila Komberec Jakubcová
ráda na Moravu jezdím, moc se mi líbilo Znojemské vinobraní, letos ho bohužel nestihnu, odlétám v této do zahraničí. Jinak krásné vyznání vínu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%