Foto: autorka
Let balonem
16. 7. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Čípová
25.7.2017 17:33
Paní Hano, věřím, že seskok je parádní záležitost, ale ne pro mne. K tomu bych odvahu nenašla. Máte můj obdiv.
Hana Čadová
19.7.2017 21:40
Balonem jsem letěla. Start byl ze Sobotky, koš pro 6 pasažérů. Vyzkoušejte tandemový seskok! Také paráda!
Eva Mužíková
18.7.2017 13:11
Aničko, málem mi Tvůj článek unikl a to by byla opravdu škoda. Také jsem překvapena velikostí koše, i já jsem si představovala takovou bedničku pro čtyři lidi a dost. No, musela to být nádhera, neříkám, že bych to nezvládla, ale určitě bych se hodně dlouho obávala, co to se mnou bude dělat. Fotky všeříkající, jste šikulové...
Anna Čípová
17.7.2017 22:12
Milé dámy, děkuji za vaše komentáře. Moc potěšily. Zážitek to byl úžasný a z výšky je opravdu vše krásnější. Koš balonu je největší ve střední Evropě a může letět 24 pasažérů a 2 členové posádky. Při našem letu bylo plno. Alenko V., vyhlídkový let jsem taky absolvovala /Moravská Třebová - Mírov a zpět/, ale balon se mi líbil více. Hlavně to ticho a možnost si každý pohled na krajinu vychutnat. Ilono, té srnčí zvěře mi bylo líto, bylo to nemilé překvapení. Ájo, s ležením moc nepočítej, v koši je docela málo místa. Myslím si, že k letu není třeba odvaha, jen důvěra v pilota. Ještě jednou děkuji.
Helenka Vambleki
17.7.2017 21:11
Úžasné - ale já bych to zažít nemohla, jestli by mne do balonu přece jen někdo nacpal, tak bych hodinu vyla jak pes na měsíc a nic bych z toho neměla, jen panickou hrůzu :-)
Marie Foltýnová
17.7.2017 20:02
Máte můj obdiv.Asi bych do toho koše nevlezla.Ale podařily se Vám nafotit krásnou moravskou krajinu..
Eva Balúchová
17.7.2017 15:22
Taky bych se bála a vás obdivuji.Ale věřím,že to musel být krásný zážitek.Podle fotek soudím,že ta naše země je zhora ještě krásnější.
Naděžda Špásová
17.7.2017 12:12
Aničko, určitě to byl nezapomenutelný prožitek. Ty fotky z balónu jsou moc hezké. Přiznám se, že bych asi na tohle neměla.
Dagmar Bartušková
16.7.2017 22:42
Anči, musel to být krásný zážitek! Chce to odvahu. Závidím! Fotky úžasné! Já trpím závratí, takže pokud bych to někdy riskla, celý let bych proležela na dně koše, křečovitě se držela nějakých pout a bylo by mi děsně zle!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA