Foto: autorka
Poslední adresa
26. 7. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Oldřich Čepelka
26.7.2017 21:34
Nevadí, že verše někdy škobrtají, rozhodující je obsah. Silný, až mne na chvíli přemohl. Ještě se můžu ptát, co dělat, abych toto nemusel prožívat. Možná se něco dělat dá, možná ne, v každém případě jednoho dne bude pozdě. Kdo z nás by se odvážil být někomu na obtíž?
Elena Valeriánová
26.7.2017 21:12
Bože můj, to je ale smutné, beznadějné. Lepší by bylo jít večer spát a ráno se neprobudit. Tu báseň jsem si teď večer neměla číst. Určitě ji nikdy nepřečtu manželovi, tak jako jiné.
Lidmila Nejedlá
26.7.2017 11:45
Věrko, ta realita je velmi smutná. Vy jste to vystihla v básni, ale ani to tu beznaděj nezmírnilo.
Olga Štolbová
26.7.2017 10:08
Ano, ano, je to smutné, ale proč spravedlivé, Zuzko? Moje sestra také prožila zbytek života s Parkinsonem a bylo to přesmutné. Báseň mě vrátila do těch těžkých dnů. Může to potkat kohokoliv z nás. Věro, díky...
Zuzana Pivcová
26.7.2017 09:22
Parkinson, Alzheimer, další doprovod pokročilejšího věku, nikdo z nás neví, kam dopluje.... Je to smutné, a přesto spravedlivé. Díky!!
Jana Šenbergerová
26.7.2017 09:00
Smekám před tím, jak přesně jste vystihla, co může mnohé z nás postihnout. Kéž by byl vždy nablízku někdo, kdo nás i přesto bude chápat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA