Ilustrační foto: ingimage.com
Babi, dědo, pohlídáš, prosím?
31. 7. 2017Je to velké letní téma. Hlídání vnoučat, psů, koček, papoušků, morčat. Málokdy jindy v roce jsou prarodiče tak žádaní a hýčkaní jako v létě. Někteří se na prázdniny a na vnoučata těší, berou hlídání jako samozřejmost. Ale pro někoho to je nutná povinnost či dokonce otrava. Vnoučatům však většinou bývá s babičkou a dědečkem dobře.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Fialová
4.8.2017 13:42
Protože mladý jsou zaměstnaný kolem žní,"hlídám" celé dva měsíce prázdnin letos 12ti letého vnuka.Už 15 let,kdy nejstarší vnučce bylo 5,jezdím s vnoučaty na dovolené - týden u moře,týden v Čechách,až od loňska už jen v Čechách.Během roku tu mám toho "malého" taky často.
Katarina Schultzova
1.8.2017 14:33
Mala som tu vnúčatá celý júl, teraz mám trocha pauzu a potom zase príde drobizg. Len som si u ich rodičov vyhradila hlídací čas od 8 - 17 hodiny. Potom už chcem mať svoj pokoj. Som zato zlá babka ?
Jindřiška Burešová
31.7.2017 23:11
My o prázdninách hlídáme rádi a první týden prázdnin jsme vzali 4 vnoučata na dovolenou do Českého ráje (3,5,7 a 11 let).Byla to super dovolená a máme krásné vzpomínky.Máme rádi aktivní dovolené.Manžel nám vyvářel a byl rád,jak všem chutná.Plánujeme ještě dovolenou v srpnu.
Jana Šenbergerová
31.7.2017 17:00
Zvířata přátel hlídáme v průběhu celého roku, prázdniny jsem si vyhradila pro vnoučata, ale letos jsem zatím byla u nich jen 11 dnů, a to byla ta nejmenší nemocná. Jsou příliš daleko. Bohužel i naštěstí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA