ilustrační foto: pixabay.com
i60 - bouřliváci na chatu
27. 7. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
28.7.2017 09:33
Každý z nás si jednou "íčko" otevřel poprvé a pak se rozhodl k registraci. Záleží na každém, jakým způsobem se uvede a zda si dokáže vydobýt svoje místo. Má tu k tomu dost příležitostí. Mně samozřejmě taky chvíli trvalo, než jsem se uchytila. A jedu tím vláčkem už tři roky - ať je slunce nebo mráz. A přestože někdy je sakra třeskutý, nevyskočím z něho.
Zdenka Jírová
28.7.2017 00:32
Ohodnotila jsem Váš článek 5*, protože jste to napsala moc hezky, lidsky teple.
Jana Šenbergerová
27.7.2017 22:18
Ať se vám tu, Blanko, líbí. Vycházím z toho, že nebe bez mráčku je nudné, proto jsem tu spokojená, i když je někdy pořádně zamračeno. :-)
Eva Balúchová
27.7.2017 19:19
Dorovnám pár *****za Hanku :-)
Já teď prožívám né moc pěkné období a o to víc si vážím děvčat i pánů z íčka,že mě berou mezi sebe a snaží se mi pomoct překonat krušnou dobu.A přiznám se,že se jim to daří.Přeji vám Blanko, aby jste tady taky našla takové přátele.
Hana Práglová
27.7.2017 19:08
Jsem zde od založení ÍČKA. Vždy se nahde nėkdo,kdo si s jiným nerozumí,nebo rozumí co nejlíp.Díky našim nejrúznějším společným setkáním,kde je možné se osobnė poznat,víme s kým se jak můžeme pochopit Určitė tu budete spokojená a najdete zde nové přátele.Váš příspévek jsem označila málo body.Ale jen proto,že píšu z mobilu a ten mi nedovolil jít z 1bodu dál ☺
Anna Potůčková
27.7.2017 18:59
Bouřliváci se najdou všude. V zaměstnání, na chatu a různých diskusích. Nemám ráda hádky, nekomentuji je a raději mlčím. Článek Motýli a housenky jsem nečetla vůbec, neboť zrovna v tuto dobu jsem tu trávila jen pár chvilek a uniklo mně to. Pro mně asi jen dobře.
Helenka Vambleki
27.7.2017 18:30
17.8.2017 oslavím páté výročí na íčku. Ano, je tu okolo stovky aktivních uživatelů a mnozí se známe osobně. Pak je tu zaregistrováno ještě dalších sto, kteří se zúčastňují hlavně fotosoutěží a to není vše, ještě deset tisíc čtenářů, kteří se do ničeho nezapojují. Pokud vím, kdo o naše přátelství stál, ten zkrátka naskočil do rozjetého vlaku a už se veze. Při tak velkém množství se najdou jedinci, kteří si nesednou-ale to potká člověka v kařdodenním životě - spolužáci, spolupracovníci, sousedi, účastníci stejné dovolené...Sto lidí, sto chutí. Většinou si tu tykáme, tak i tobě přeji, ať se usadíš v kupé a jedeš s námi. Příjemnou jízdu!
Věra Ježková
27.7.2017 16:11
Jsem zde asi o dva měsíce déle než vy a pocit „kruhu“ mám trochu dosud, přestože jsem byla vlídně přijata. Pokud to náhodou někdy zaskřípe, je to nejspíš v souladu se rčením „Není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem“. Portál považuji za velice kultivovaný a inspirativní. (Již jsem se k němu vyjádřila ve dvou příspěvcích.) Je mi tu hezky. Přeji vám totéž.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA