Foto: archiv autorky
Tatínek
30. 7. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Janina Jeřábková
30.8.2017 17:53
Haničko,krásná vzpomínka na tatínka,až je mi z toho smutno. I když byl můj tatínek také moc šikovný,postavil dům,uměl hodně řemesel,tak ale se mnou si nikdy nepovídal. Dal mě na školu,kterou mi vybral sám,a ne co já si přála. Ale asi to tak mělo být. Teď bych mu toho tolik chtěla říct, jenže,bohužel už dávno je na "onom" světě a teď mi jen dává vzkazy ve snu,když se má něco stát.
Věra Ježková
3.8.2017 13:47
Hezky napsané. Své vzpomínky na tatínka si hýčkejte. Ne každý měl tatínka, na něhož může vzpomínat s láskou.
Marie Ženatová
31.7.2017 14:42
Také moc ráda vzpomínám na tatínka. Letos 9.května uplynulo 100 let od jeho narození...
Dagmar Bartušková
31.7.2017 06:43
Pěkné
Moc pěkně napsané. Také mám na domov jen ty nejkrásnější vzpomínky.
Míla Hyhlíková
31.7.2017 06:00
Krásné vzpomínání. Po přečtení jsem i já zavzpomínala na oba své rodiče, které jsem měla velmi ráda.
Zdenka Jírová
31.7.2017 00:41
Je zvláštní, jak se osudy našich otců podobají. Také ráda vzpomínám na svého tatínka - všeuměla i na zážitky během války. I můj tatínek narukoval v 1. světové válce jako 17 letý, ale naštěstí to přežil bez zranění. Letos uplyne 117 let od jeho narození.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA