Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jaroslava Korpášová
6.8.2017 11:15
I my rádi sledujeme a fotíme mraky při keško výletech.
Jitka Valachovičová
5.8.2017 10:33
Leni, moc hezké fotky - taky se přidávám do spolku MRAKAŘU....
Věra Ježková
3.8.2017 14:02
Moc hezké fotky. Mraky mám také ráda.
Lenka Hudečková
3.8.2017 06:17
Děkuji za krásné reakce, jak vidím, MRAKY nás má rádo MRAKY :-), to je přece paráda :-)
Elena Valeriánová
2.8.2017 21:42
Před rokem jsem koupila vnoučkovi fotoaparát a jedno ráno jsme spolu šli fotit. A cestou se mě ptal, co ráda fotím. Mimo jiné jsem řekla: mraky. Zvedl hlavu a začal fotit modro nad námi. Nebe bez jediného mráčku. Letos už mi ukazoval skutečně fotky mraků, ještě mu není deset let. Leni díky, krásná fotogalerie.
Alena Vávrová
2.8.2017 20:56
Sděluji tímto, že mám taklé slabost pro roztodivné mraky a když mám po ruce přístroj, tak je také ráda fotím. Duchňáky, beránky a hlavně, když "po modrém blankytu bělavé páry hynou..."no a taky ty různě strašidelné...Fotek mám...no mraky!! Potěšila jsem oči své, díky.
Miluše Hasenohrlová
2.8.2017 19:43
Leni, krásné fotky.I houby jsem viděla :-)Mraky jsou parádní, i když bych raději u nás viděla bouřkové.
Lenka Hudečková
2.8.2017 18:03
Hezký večer, toto jsem fotila v neděli odpoledne.... dneska máme oblohu samý černý mrak, ale stejně je vedro a dusno...
Zuzana Pivcová
2.8.2017 17:56
V jižních Čechách bývají pěkné mraky, ale teď je buď vymydlená obloha nebo náběh na bouřku. Díky za hezké snímky!
Marie Ženatová
2.8.2017 13:20
Díky za krásné fotečky...
Načíst starší příspěvky