Senioři v jižních Čechách
ilustrační foto: pixabay.com

Senioři v jižních Čechách

3. 8. 2017
cestování
Hodnocení:
(4.9 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
nina hor
dobrý den urcitze doporucuji krumlov, my tu ted byli tu https://www.leylaria.cz/ a bylo to jako z pohadky :)
Hana Práglová
Díky za info.Mūžem nad tím uvažovat a s tebou počítat!!!
Libor Farský
Přátelé pro příští výlet do JČ vám vřele doporučuji architektonický skvost - Český Krumlov s okolím, především rozhlednou na Kleti. Pohodlná lanovka a přívětivá cesta dolů asi 8 km bukovou alejí. Nahoře proslulá astronomická observatoř a vynikající restaurace pod rozhlednou. Budu-li náhodou zdráv, rád bych se k vám přidal. ahoj všem...
Janina Svobodová
Děkuji za reportáž z cestování po jihu Čech. Sama už cestovat nemohu, tak ráda čtu o výletech druhých. S díky zdraví Janina
Helenka Vambleki
Naše Hanička, je na organizování jednička!!! A zde je "několik" fotek z mého foťáku https://seniorbohumin.rajce.idnes.cz/
Hana Práglová
Díky za příspėvky.Já osobnė jsem nesmírně šťastná,že byla spokojena spousta lidí.Ano,stresové situace pochopitelně nastat musely.Ale když byl konec dobrý,bylo dobré všechno.Abych jezdila na 1 místo každoročně,to určitė ne.Takže se snažím vždy naplánovat nėco nového a vidėt vo nejvíce.V tomto případė všichni ví,že se nejedná o pobytovou,nýbrž poznávací dovolenou.Fotky budou,ale až se nėkdy dostanu k počítači.Zatim ti.kteří máte zjem, koukněte se na RAJČÉ SENIORKLUBU BOHUMÍN ☺
Naděžda Špásová
No vidíš, Hani, a já si už druhý týden v Blatné užívám klidu a pohody. No a v sobotu to končí i nám. Jezdíme sem už spoustu let, takže jsme taky stihli navštívit spoustu míst, ale na rozdíl od vás jsme na to měli spoustu času.
Jaroslava Handlová
Hanko, klobouk dolů! Toto je náplň na několik zájezdů. Ty jsi zvládla všechno zařídit i popsat - paráda. Jen fotek bych si přála trochu víc. Budou později?
Marie Ženatová
Díky za nádherně a obdivuhodně popsané zážitky...
Hana Rypáčková
Už jsem ti několikrát Hanko řekla, že tě obdivuji, ale musím ti to říci ještě jednou. Tak plně a věcně a krátce to napsat, máš můj obdiv...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%