Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jaroslava Handlová
4.8.2017 09:13
Ten Venca Králů měl pravdu! Já už další verše raději přidávat nebudu, to by nemuselo dopadnout dobře.
Olga Štolbová
4.8.2017 08:51
Líbí se mi všechny verše, i ty co přidala Hanka a Miluše. Povedené a prima...*****
Zuzana Pivcová
3.8.2017 15:35
To je správná písnička!
Věra Ježková
3.8.2017 13:01
Mile úsměvné.
Hana Rypáčková
3.8.2017 11:58
Též to byla moje zamilovaná dvojice....A omlouvám se za parodii...
Zdeněk Horenský
3.8.2017 11:55
Paní Ivano, na dvojici Vodňanský-Skoumal jsem chodíval všude, kde jsem měl příležitost. Naposled jsem je spolu viděl vystupovat tuším v Kyjově, ale je to už dosti dávno. Jejich představení byla fantastická, Skoumal je vynikající hudebník a skladatel, vlastním jejich desky. Pamatuji jejich představení v dobách, kdy měli potíže s režimem, ale na lokálních vystoupeních si s tím hlavu nelámali a do TV stejně nesměli.
Jana Šenbergerová
3.8.2017 11:54
Hezké a to Hančino pojetí také není marné. Obojí je ze života žen.
ivana kosťunová
3.8.2017 09:25
Hana R. :)) :)) :))
ivana kosťunová
3.8.2017 09:25
Pane Horenský-kdybyste pocházel z Ústí nad Labem, myslela bych, že jste často navštěvoval představení dvojice Vodňanský-Skoumal. Ono to vypadá jednoduše, ale je to docela machrovina, napsat takový verš. :))
Hana Rypáčková
3.8.2017 09:23
Jestli neplatí :Tam v italském Rimini, oblékaj si burkiny muslimské ženy .Dolní díl i nahoře a potom jdou do moře zcela zahaleny...