Drahomíra Stínilová
12.8.2019 15:07
Všimla jsem si upozornění na Vaši reakci k mému již staršímu článku, a děkuji Vám. Zrovna letos, po delší době, jsem tam byla v těch velkých parnech a kladli jsme si otázku, kam se poděla ta kupa tmavších dětí , která tam dříve pobíhala. O rekonstrukci mostů na kanálu jsme se taky přesvědčili a dozvěděli, když jsme vjížděli do Lužce. Děkuji, paní Beáto,za vysvětlení.
Alena Tollarová
27.7.2019 19:59
Když jsem se dneska rochnila v cítovském koupališti, vzpomněla jsem si na tenhle článek a našla si ho. Byla jsem tam už jednou loni a letos tedy určitě ne naposled. Je to tam prima.
Alena Vávrová
9.8.2017 18:42
Drahuško, ač jsem byla v Roudnici mockrát a o dortletce vím, tak jsem ji neochutnala. Ale Roudnice a okolí se mi také moc líbí a výlet s íčkem na Říp, nebo za bledulkami, či sněženkami v režii A.T. jen nezapomenutelný. Já tam jezdím i za letadly a letadélky.
Naděžda Špásová
6.8.2017 16:00
No, Drahuško, dortík by neuškodil. Roudnici znám a na Řípu už jsem taky párkrát byla. Moc hezká pozvánka i fotky.
Lidmila Nejedlá
6.8.2017 13:52
Dortletka by se hodila k dnešnímu kafíčku, ale vzpomínky na výlet na Říp také nejsou k zahození.
Alena Tollarová
6.8.2017 11:55
Díky - jiné než cítovské mě nenapadlo, ale nikdy jsme tam nebyli. Taky jsem tápala s tím plavebním kanálem. Teď už vím, že je to ten, co spojuje Vraňany a Mělník. A v Roudnici se vážně dobře bydlí.
Drahomíra Stínilová
6.8.2017 11:44
Tušila jsem, že je někdo z portálu z kraje u Řípu. A hrozně se mi Roudnice, kam jsem nikdy přímo nezajela, líbila. Dokonce jsem si říkala, že by se mi tady dobře bydlelo. Je tu všechno a mnohem lepší vzduch než u Prahy. To koupaliště je v Cítově, je to na cestě z Roudnice do Lužce, kterým vede také ten plavební kanál. ještě k té fotce, opravdu je to odraz ve vodě, zapomněla jsem to tam dopsat. Články píšu jen občas a hlavně pozdě v noci, takže něco zapomenu, taky si je moc nečtu a prsknu nějakou tu gramatickou chybičku. Omlouvám se.
Alena Tollarová
6.8.2017 09:56
Díky za propagaci města, které je mým domovem. Jsem ráda, že se vám tu líbilo. Ráda bych věděla, které koupaliště jste to navštívili. Díky.
Zuzana Pivcová
6.8.2017 09:05
Při návštěvě Roudnice jsem sice Dortletku nezaznamenala, ale stejně se mi tam líbilo. A nejvíc cesta na Říp s Álou. Hezké fotky!