
Ilustrační foto: pixabay.com
Ideální jídlo: čerstvé nebo mražené?
9. 8. 2017Mohou být potraviny v mrazáku několik let? Ztrácí tam vitamíny? Nesmí se rozmrazit a znovu zmrazit? Je čerstvé jídlo vždy lepší než to rozmrazené? Tyto otázky jsou častým námětem k diskusím a panuje kolem nich spousta mýtů.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
9.8.2017 17:59
Vždy než dám věci do mrazáku opatřím je datumem.Nalepím samolepku a nadepíši.Jinak mám třeba houby či bylinky zamražené než sušené, Tak i zelerninu.
Jiří Libánský
9.8.2017 08:26
Věřím, že jídlo je zdravější čerstvé zmražené, než chemickou cestou upravené jako trvanlivé.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA