Můj život s knihou
27. 8. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Libánský
29.8.2012 18:08
Přečetl jsem v životě tolik knih, že kdyby mne najednou všechny zavalili, ani náhodou bych to nemohl přežít. Poslední leta už se prokousávám jen odbornou literaturou. Nevadí. Za dobrodružnou literaturu a romány jsem si našel náhradu - žiju je. A taky to není špatný :-)
Dana Kolářová
27.8.2012 18:22
Růženko, asi u mnohých z nás čeká v knihovničce nějaká kniha, až na ní dojde řada. Situaci můžeme změnit za několik dnů. Nakladatelství Martinus vyhlásilo na 31. srpna 2012 Den nepřečtených knih. Cílem akce je podpora četby klasických děl. Účelem je abychom se na chvíli ve shonu zastavili a věnovali čas knize zapomenuté někde na poličce, odpočinuli si a pustili z uzdy svoji fantazii. Záleží jen člověku, aby se pustil do čtení knih a neodkládal čtení na zítřek. Podrobné informace jsou na adrese http://www.denneprectenychknih.cz/ Můžeme si potom napsat, kterou nepřečtenou jsme přečetli. Přeji všem krásné zážitky s nepřečtenými – přečtenými knihami.
Růžena Antlová
27.8.2012 14:55
Jistě máš pravdu číst je opravdu zdravé.Byla jsem vášnivým čtenářem a knih jsem přečetla strašně moc do té doby než jsem si koupila počítač. Mnoho nových knih v mé knihovně stále čeká kdy na ně dojde řada ,kdy otevřu první stránku.Zdá se mi že na mě z knihovny hledí vyčítavě.Vždyť za tři roky co mám počítač jsem přečetla jen jednu knihu a to ještě proto,že jsem pomáhala vnučce s referátem.Volný čas který mám mi úplně zabere počítač a vím že je to chyba . A mladá generace to je velký problém nevím jak ve tvé knihovně jestli ji navštěvuje mládež do té naší tam chodí převážně senioři.I když jsem ke čtení vedla své děti i vnoučata lásku ke knihám jsem v nich nedokázala probudit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA