Jak jsem se nestala milionářkou
ilustrační foto: pixabay.com

Jak jsem se nestala milionářkou

9. 8. 2017
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaroslava Handlová
Helenko, bylo by lepší, kdyby nikdo z nás nemusel na takové trable vzpomínat (něco podobného znám z vlastních zkušeností z roku 1990 a vím, jak ponižující okamžiky to byly – viz článek https://www.i60.cz/clanek/detail/8945/moje-prvni-porevolucni-leto-co-me-nezabije-to-me-posili). Ale ty umíš podat s vtipem i horory, to je velké plus. Do dalších činností - s melouny, i bez nich - ti přeji jen hodně štěstí.
Eva Mužíková
Helenko, umíš krásně psát, zcela si mne vtáhla do děje. Také smekám před Tvojí vÿdrží, mně by stačilo pár odmítnutí a už by mne nikdo u svých dveří neuviděl.
Alena Tollarová
To jsem ráda, že jsem se podobných taškařic nemusela nikdy zúčastnit. Nevím, jak bych to dlouho vydržela. Vždycky jsem litovala ty hlasy z telefonů i ty osoby, které musí chodit od dveří ke dveřím, když ví, že stejně nebudou mít úspěch ...
Elena Valeriánová
Helenko, Ty jsi prostě talent od Pána Boha. Bavíš mě!
Lenka Hudečková
Helenko, i já jsme se ještě v Liberci přihlásila na údajnou administrativní práci v jedné firmě...Prošla jsem druhým výběrovým kolem a ráno mi byl přiřazený mladík-kravaťák. Ten mě ale pozval na snídani do hotelu Praha (50 m od firmy), kde jsme si dali kávu a zákusek a on mi tam povídal, co budeme dělat. Přiznám se, že jsem mu za půl hodiny utekla, kávu jsem si sama zaplatila a řekla jsem "Děkuji, tohle není práce pro mne"!. V tomto případě jsme měli na ulici oslovovat lidi a nabízet ji produkty. No a podobnou zkušenost jsem měla i ve Varech, když jsem se nastěhovala za Jiříkem a hledala práci. Hned při prvním pohovoru jsem pochopila, o co firmě jde a odmítla jsem. To je opravdu práce pro mladé lidi, kteří jsou navíc hodně otrlí...
Alena Vávrová
Helenko, čtu tady skoro všecko, ale zrovna tenhle článek jsem si z nedostatku času nepřečetla. O to víc mohu ocenit popis tvojí anabáze za vidinou milionářky. Jsi vážně dobrá a Jarmile se pod její shrnutí ráda podepisuji. Ahoj! ;-)
Jarmila Komberec Jakubcová
Helenko ale ty jsi přeci "milionářka" - rozdáváš radost okolo sebe, píšeš zábavná povídání, jsi milující babička. Tvoje rozdávání radosti jsou miliony drobných střípků štěstí z dobrého srdíčka.
Anna Čípová
Heli, bezva povídání. Ale muselo to být dost ponižující. Jsi dobrá, že jsi to vydržela celý měsíc.
Zuzana Pivcová
Tos vylíčila velmi barvitě a mohu potvrdit, že něco trochu podobného jsem zažila asi před 20 lety. Chtěla jsem si přivydělat a reagovala jsem na inzertní nabídku. Sešli jsme se v nějakém sále a před nás začaly předstupovat postupně úspěšné ženy, od začátečnice až po manažerku, a všechny zdůrazňovaly, kolik vydělávají. Neprozradily však, za co. To jsem se nedověděla do konce akce. Měla jsem pouze možnost zaplatit předem tři a půl tisíce a přijít na nějaký pohovor, kde se dovím víc. Tak to mě odradilo. Byl to jasně ten princip "letadla".

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%