ilustrační foto: pixabay.com
Jak jsem se nestala milionářkou
9. 8. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Lišková
14.8.2017 22:26
Helenka má talent, popsat příběh způsobem, který rozesměje a navodí dobrou náladu. Je to dar a opsat se nedá.
Helenka Vambleki
14.8.2017 17:56
Paní Zdenko, teď přijměte mou omluvu, když jsem v noci hledala Vaše články, ty starší mi to neukazovalo. Opravdu je název velice podobný, váš se jmenuje Jak jsem se (ne)stala milionářkou a je o soutěži Chcete být milionářem. Přesto, jestli dovolíte, v článku ponechám název, jak je, protože tím, že jsem odmítla popisovanou práci, jsem se opravdu nestala milionářkou a to jsem dle instrukcí svého šéfa teoreticky měla stát a dokonce několikanásobnou :-)
Zdenka Jírová
14.8.2017 17:31
Paní Helenko Červenko, žádný článek jsem nesmazala, ani to myslím nejde. Byl otištěn 7.4.2015, měl 21 diskusních příspěvků a shlédlo jej 1733 čtenářů. Věřím Vám, že jste to neudělala úmyslně, ale nepodsouvejte mi , že jsem lhářka, která by si vymýšlela obvinění. Obsah mého článku je na úplně jiné téma než ten Váš, takže jde jen o název.
Helenka Vambleki
14.8.2017 15:38
Ano Miluško, zasmála jsem, když jsem se podívala na články paní Jírové a nenašla tam jediný, který by se jmenoval stejně nebo alespoň z dálky pěti kilometrů podobal mému, takže asi už ho smazala :-)
Helenka Vambleki
14.8.2017 10:28
Milá Miluško, budu to muset vzít s humorem, protože vypadá to tak, jak píšeš. Než napíšu další článek, tak budu muset pročíst 10 tisíc článků na íčku a najít takové téma, které nikdo nezpracoval a nejen zde, ale i na celičkém světě :-). Stojím si za svým, že všechny mé články jsou originál moje a nikdo mne nemůže napadnout z nějakého plagiátorství. Vyjma Hrátek, kde jsem vždy napsala, že jsem to našla na Netu. Myslím, že jsem desítkami článků ukázala, že psát umím a mám dost svých nápadů, zážitků a bohatou slovní zásobu, abych se nesnížila k nějakému zlodějství či opisování. A mimochodem, koncept toho příběhu mám v počítači od roku 2009, tehdy jsem ho četla u nás v Maryšce, takže asi paní Kostuňová napsala svůj příběhv roce 2015 podle mého :-) :-) :-) :-) :-)
Helenka Vambleki
14.8.2017 00:39
Paní Ivano, co mi to předsouváte? Proč bych měla od vás opisovat? Božínku, opět se musím ohradit, že jsem neopisovala ani název, ani téma. Po přečtení článku Co když uslyšíte: Jste stará - se mi vybavila část mého života. Vše v článku je moje autentické. Věřte, že takových případů mohou být stovky a shodou náhod jsme to popsaly zrovna na íčku. Přitom jsem se podívala na váš článek a je sice podobný, ale o pojišťovácích a věřte, že jestli jsem ho v roce 2015 četla, určitě jsem svůj příběh nepopisovala podle něj. A protože Němcová napsala Babičku, tak podle vás všichni, kteří kdy napsali a ještě napíšou o babičce, opisují od Němcové?
Helenka Vambleki
14.8.2017 00:18
Paní Zdenko, já jsem rozhodně nechtěla opisovat váš název - Jak jsem se nestala milionářkou - zkrátka mne to takhle napadlo. Moc se omlouvám, pokusím se domluvit s redakcí aby název změnila.
Zdenka Jírová
13.8.2017 23:58
Paní Helenko Červenko, nelíbí se mi, že jste ke svému článku opsala můj název článku, který jsem napsala před časem s jinou tématikou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA