Foto: autorka
Úplně obyčejná dovolená
13. 8. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
20.8.2017 06:37
Naděnko moc děkuji za milý článek i fotečky. Já jsem byla před týdnem za kamarádkou v Brně - Řečkovicích na poutní slavnosti - bylo to nádherné. Překrásná bohoslužba ve venkovním areálu, mnoho krojovaných dětí i mládeže - jejich odpolední vystoupení zase v přírodním prostředí. A na závěr tance Moravské besedy, České besedy a úplně poslední nádherná Československá beseda - úžasné zážitky, bohužel jsem neměla foťáček, abych si to všechno zdokumentovala...
Hana Rypáčková
16.8.2017 20:35
No a já návštěvu kvůli noze a šetření se na zájezd a horku nedala..Tak příště Naďo...Blatná je krásná..Na fotkách je vidět ta pohoda..
Jaroslava Handlová
15.8.2017 09:10
Naďo, já sice miluji svět, ale mám to ráda i v naší domovině. Všechny tvoje snímky vypovídají o zajímavé různorodosti pěkně prožité dovolené, potěšila jsi mě.
Jitka Mošovská
14.8.2017 17:08
Naďo, prima odpočinek. Do Blatné jsem jezdila, jako malá. Zámek i oboru znám sice bez daňků.
Eva Mužíková
14.8.2017 13:38
Naďko, obyčejná, ale určitě nádherná. Takové bych dala přednost před zahraniční, moře moc nemusím. Potřebuji přírodu. Dovedu se těšit z rozkvetlé louky, potůčku, kamenů v řece, nebo jen tak z mraků nad hlavou, či bubnujícího deště. Když k tomu všemu mám společnost lidí mně milých a pochopitelně toho mého chlupàče, jsem šťastný člověk. Domeček jste zvolili opravdu lákavý, no a k fotkám neříkám nic jiného, nežli: " Umíš potěšit ":)))))
Naděžda Špásová
14.8.2017 10:28
Moc všem děkuji za hezké příspěvky. Opravdu si toho vážím a těší mě, že moje úsilí nevyšlo naprázdno.
Alena Vávrová
13.8.2017 21:02
Nadi, z Blatné jsem znala jen městečko a zámek jen zvenčí a park, daňci tenkrát byli ještě někde schovaní. Z tvého vyprávění a krásné fotodokumentace vidím, že i okolní příroda je moc krásná. Taky jsem obdivovatelka mraků - kdekoliv se mi zdají jiné než u nás.
Alena Tollarová
13.8.2017 19:44
Ten domeček se mi moc líbí. Vypadá, že je k odpočinku jako stvořený. Mám pocit, že by se mi tam taky líbilo. Ano, věcí na 14 dní je potřeba asi hodně, proto radši jezdíme třeba na 4 dny, ale častěji a pokaždé někam jinam.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA