Foto: autorka
Karlova Studánka
17. 8. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
19.8.2017 06:16
Děkuji všem za milé reakce...hned bych se do KS vrátila...je tam kouzelně :-)
Jaroslava Handlová
18.8.2017 21:59
V Karlově Studánce jsem se také cítila blaze. Ráda jsem si zavzpomínala při prohlížení tvých fotek.
Eva Krausová
18.8.2017 10:03
V Karlově Studánce jsem byla. Je tam jak v pohádce, okouzlila mne zcela. Bohužel se mi ale spojuje s blízkým tragickým úmrtím mé maminky krátce po návratu z Jeseníků...
Zuzanko P., já na naši vlast nedám dospustit, je zde tak krásně. Mne třeba moře vůbec neláká, mám raději hory. Takže Šumava má láska a když cizina, tak by mne lákalo Švýcarsko, kde je ale draho, Alpy ap.
Alena Tollarová
17.8.2017 21:02
Karlovu Studánku jsme navštívili loni při našem dalším pobytu po skončení setkání v Loučné. Moc se mi taky líbila.
Miluše Hasenohrlová
17.8.2017 20:14
Leni, cestovatelko, opět pěkné povídání a krásné fotky.Kdysi jsem v Karlově studánce byla, ale už se na nic nepamatuji.
Jaroslava Korpášová
17.8.2017 19:14
Také jsme si prošli před pár lety Karlovu Studánku, když jsme byli na dovolené kousek od Rýmařova.
Lenka Hudečková
17.8.2017 17:46
Děkuji za krásné reakce, hned bych se do Karlovy Studánky vrátila, jak se mi tam dobře dýchalo...a v celých Jeseníkách taky :-)
Jiří Hudeček
17.8.2017 14:05
Jani nešli, protože to byla vždy mezizastávka. Poprvé jsme odtud jeli ještě do Uničova ke kamarádce a podruhé s Elenkou a Honzíkem jen načerpat vodu.
Naděžda Špásová
17.8.2017 14:00
Leni, tak tam bych se taky chtěla podívat. Znám ji taky jen z vyprávění a teď z tvých krásných fotek. Vím, že tam jezdí astmatici, měla jsem kdysi kolegyni, která tam snad jezdí ještě pořád.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA