Bournemouth: Ráj studentů, babiček a dědečků
Úvodní foto: pixabay.com, ostatní fotografie: autorka

Bournemouth: Ráj studentů, babiček a dědečků

31. 8. 2017
cestování
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Byla jsem několikrát v Londýně a jednou se svým tehdejším krátkodobým anglickým přítelem na venkově v Lincolnském hrabství. Díky Vašemu článku jsem si po letech vše hodně připomněla. Moc se mi tam vždy líbilo, ale žít bych tam nemohla. Snad i proto, že jsem tam jela poprvé až ve 43 letech.
Jitka Hašková
V Anglii je zvykem větší nezávislost dětí na rodičích. Žila jsem v Londýně rok před 48 lety. Již tenkrát opouštěly děti rodiče v době studia a po studiích okamžitě, najímali si byty kde bydlelo 3 - 5 pohromadě, každý měl svůj pokoj a ostatní prostory sdíleli. Nebyl tam žádný mama-hotel. Kamarádka-angličanka se vidí se synem 1 - 2 x do roka, protože on žije v USA. Ale dcera bydlí blízko ní a co se stala babičkou, tak se vidí 1x týdně. Záleží na rodině a zvycích. Druhá kamarádka-angličanka-jezdí pomáhat dceři z Cambridge do Londýna s miminkem a tráví u ní vždy několik dní podle toho jak má její zeť pracovní povinnosti. I když jsem Bournemouth nebyla, tak výlet do Cambridge se mi zdá poněkud daleko, chtělo by to alespoň víkend.
Věra Ježková
Hezký, zajímavý článek. Anglofilku potěšil.
Jaroslava Handlová
Anglii mám ráda, ale v Bournemouthu jsem nebyla. Ráda jsem tam aspoň nahlédla vaším prostřednictvím. To stoupání balónu a pak pohled dolů, to muselo být úžasné - to by se mi líbilo!
Věra Lišková
Článek se mi líbil, jen mi překvapil předposlední odstavec. Vidět se s dospělými dětmi jednou za půl roku, to zrovna nepotěší.
Jana Šenbergerová
Pěkně "hutný" článek. Ráda jsem si rozšířila anglické obzory.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%