Poznáte tento kostel?
Foto: autorka

Poznáte tento kostel?

31. 8. 2017
Fotohádanky
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Ano, všichni vědí, že to je kostel sv. Archanděla Michaela ve Smržovce - takto je to psáno na pohlednici, kterou jsem od členů Spolku Michael dostala jako dárek.
Jana Šenbergerová
Našli!
Alena Vávrová
Ali, dík za objevné informace o tomto kostelu. Nebyla jsem tam, neznala, ale uhodla z komentářů hned a ověřila. Ta houba mi letos vyrostla i mezi pivoňkami....
Jana Kovářová
Kostel objeven....
Naděžda Špásová
Zuzko, název houby je na 4 písmena a roste zjara, kdybych to napsala, tak je po hádání. Má takovou čepičku, vypadá jako kulich a je hnědá.
Zuzana Pivcová
V té lokalitě jsem byla jen v létě po 7. třídě v táboře. To ovšem bylo 5 let před zmíněným požárem. Ale druh hub, o kterých se zmiňuje Naďa, sběratelsky neznám.
Jitka Hašková
Našla jsem rychle a překvapilo mně, že jsem v tom městečku několikrát byla a žádného kostela na kopci jsem si nevšimla. Za to krásný železniční most si pamatuji dobře.
Naděžda Špásová
Našla jsem to. Jsou moc dobré do omáčky. Tam to moc neznám.
Elena Valeriánová
Já obyčejně nehádám, protože to nedávám. Ale tento článek mě tak zaujal, že jsem to zkusila. Jen nevím s jakým výsledkem. Kostel sv.AMveS.
Mirek Hahn
Našééél. Já pro ten sever mám slabost.... :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%