Foto: autorka
Poznáte tento kostel?
31. 8. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
3.9.2017 08:57
Ano, všichni vědí, že to je kostel sv. Archanděla Michaela ve Smržovce - takto je to psáno na pohlednici, kterou jsem od členů Spolku Michael dostala jako dárek.
Alena Vávrová
31.8.2017 20:25
Ali, dík za objevné informace o tomto kostelu. Nebyla jsem tam, neznala, ale uhodla z komentářů hned a ověřila. Ta houba mi letos vyrostla i mezi pivoňkami....
Naděžda Špásová
31.8.2017 14:40
Zuzko, název houby je na 4 písmena a roste zjara, kdybych to napsala, tak je po hádání. Má takovou čepičku, vypadá jako kulich a je hnědá.
Zuzana Pivcová
31.8.2017 13:55
V té lokalitě jsem byla jen v létě po 7. třídě v táboře. To ovšem bylo 5 let před zmíněným požárem. Ale druh hub, o kterých se zmiňuje Naďa, sběratelsky neznám.
Jitka Hašková
31.8.2017 13:34
Našla jsem rychle a překvapilo mně, že jsem v tom městečku několikrát byla a žádného kostela na kopci jsem si nevšimla. Za to krásný železniční most si pamatuji dobře.
Elena Valeriánová
31.8.2017 09:24
Já obyčejně nehádám, protože to nedávám. Ale tento článek mě tak zaujal, že jsem to zkusila. Jen nevím s jakým výsledkem. Kostel sv.AMveS.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA