Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Lubomír Müller
1.9.2017 07:19
Děkuji vám za komentáře. Konkrétně odpovím teď Marcele - máte pravdu, tuto báseň nezhudebním. Ale ne proto, že by nešla zhudebnit. Jakýkoliv text lze zhudebnit, i tento můj komentář by šel, i ten Váš a ostatních. Ale kdo by to poslouchal, že .... Navíc mám v šuplíku už nejméně deset textů (básní) Zuzany, které mne zaujaly a zní hudbou. Čekají na "příkaz shůry"...
Květa Chobotová
31.8.2017 19:43
O, jak opojné, miluji slunečnice a Vaše verše, s hlubokou úctou květa
Alena Vávrová
31.8.2017 19:42
Jůůů, Lubomíre, to je tak krásné, jako ty slunečnice a jako babí léto, co mám ráda...díky.
Marcela Pivcová
31.8.2017 16:55
Pročítám si Vaše verše, vracím se k nim, přinášejí poezii budoucího podzimu - přemýšlím: jsou nevšední, avšak tentokrát asi zústanou nezhudebněny - nebo se mýlím?
Zuzana Pivcová
31.8.2017 15:05
Slunečnice, krasavice, tohle léto nikdy více, na strništi vítr sviští, slibuje nám léta příští. milování v slunci doby, bez hranic a do zásoby. A co podzim, co mi poví? Teď jen díky autorovi.
Věra Ježková
31.8.2017 10:16
Krásně poetický úvod k blížícímu se podzimu, který mám z celého roku nejraději.