A pak nevěřte astrologii!
29. 8. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Růžena Antlová
30.8.2012 15:48
I v naší rodině se tohle děje, můj syn se narodil 23.8.1971 a můj stařeček se narodil také 23.8 jenže roku 1900.
Ten den kdy zemřela moje maminka měla narozeniny moje dcera. Moje dvě vnučky se narodily jedna 3 prosince druhá po třech letech 6 prosince tak jako jejich maminka.Další vnučka slaví narozeniny ve stejný den se svojím tatínkem 2 dubna.
Nina Šachová
30.8.2012 15:09
Jojo, příroda i nebesa s námi občas neuvěřitelně laškují. My lidičky patříme do jejich tajemného a stále neprobádaného soukolí.
Hana Práglová
29.8.2012 20:36
Zuzka,nevím,zda je to zrovna podobné.ale něco společného v tom určitě je.Můj muž je STŘELEC. A když jsem nedávno ve své paměti zavzpomínala na své již bývalé,nežijící či nynější opravdu dobré kamaráy do děště i pohody,všichni jsiu PROSINCOVÍ STŘELCI.
Našla jsem po hoodně letech své nevlastní sestry.Ale jen s jednou-narozenou ve stejném měsíci a znamení jako já,si rozumím.Má nejlepší kamarádka je o 3 týdny mladší než já.Stihla BLÍŽENCE. Známe a kamarádíme se od 3 let našeho života. Jedna za druhou bychom snad i dýchaly. A takových "drobností "by se našlo určitě víc.
Jitka Chodorová
29.8.2012 20:15
Já to nepovažuji za žádnou náhodu,ale o tom už jsem Zuzce psala,našla jsem si na internetu kamarádku a když jsme zjistili,co máme všechno společného,nestačily jsme se divit,jen tak namátkou,obě jsme narozeny ve stejném znamení,obě máme svátek v prosinci,obě máme za muže bývalého strojvedoucího,máme rády stejnou hudbu,hodně stejných zájmů,posloucháme stejné radio,máme totožné číslo domu,vaříme stejná jídla,podobné starosti v rodině a to není ještě všechno,naši muži byli oba ve stejnou dobu v nemocnici,i když každý z jiného důvodu,prostě to by bylo moc náhod,já to považuji spíše na osudový tah,že ona tenkrát odpověděla na můj inzerát,přestože žádné seznámení k dopisování nehledala. A to jsem vypsala jen některé věci,každou chvíli přijdeme na něco nového,co nás prostě spojuje! Já teda astrologii dost věřím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA