Foto: autorka
Loutky v muzeu kávy
9. 9. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
11.9.2017 21:58
Jsem ráda, že se vám loutky líbí. Dnes jsem se byla podívat v Království železnic, takže můžete v dohledné době očekávat vláčky putující modelem naší země.
Alena Vávrová
9.9.2017 15:01
Jít na loutkové divadlo v dětství, jak my říkali "pimprlátkové", to byl vždycky svátek. Ráda jsem si to připomněla, díky.
Zuzana Pivcová
9.9.2017 13:30
Loutky mám ráda od té doby, co jsme jsme jako děti měly doma loutkové divadlo. V Lomnici nad Popelkou jsme pak někdy chodili do sokolovny na loutková představení. Asi ve 4. třídě jsem se zapojila i do loutkového souboru, ale protože pro mě vodění velkých loutek bylo fyzicky náročné, propůjčovala jsem některým jen svůj hlas. V Týně nad Vltavou je v muzeu expozice loutek, ale o tom jsem se tu už zmiňovala v souvislosti s muzeem (předloni) a Matějem Kopeckým (letos v červenci). Díky za informaci a pěkné snímky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA