Tak jsme jim zamávali aneb Super senioři
18. 9. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
20.9.2017 18:00
Zuzko, super přiblížení startu celé akce, fotky vše vystihující. Díky moc.
Lenka Hudečková
20.9.2017 10:42
Prima akce, díky Zuzko za její popis, i když jsem už nahlížela i do článků pana Oldřicha. Je super, že se senioři účastní této akce...moc Vám všem fandím. A hlavně všichni (že Ilonko!) dojeďte zdraví do cíle :-).
Naděžda Špásová
19.9.2017 17:41
Tohle mi nějak uniklo, Zuzko, díky za přiblížení. Vím, že se Ilona K. někam přihlašovala, ale vypustila jsem to. Tak ať to všem šlape. :-)
Alena Vávrová
18.9.2017 23:51
Zuzko, díky za přiblížení atmosféry na startu a celé akci "Zdar, zdar, zdar!"
Alena Tollarová
18.9.2017 23:07
Zuzko, díky za pohotovou reportáž ze startu a bezva fotky. Přeji všem šťastnou cestu a ta trika s logem jsou super!
Eva Balúchová
18.9.2017 21:00
Šťastnou cestu......Budu se těšit na zážitky z cest.Mrzí mě,že Brno není na trase,tak si o vás jenom přečtu.
Helenka Vambleki
18.9.2017 19:51
Výborné a rychlé informace, chválím autorku i celou akci - tahle země není jen pro mladýýýýýý!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA