Ilustrační foto: pixabay.com
Byla jsem prduch...
22. 9. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
24.9.2017 13:57
Olinko, máš hezké vzpomínky na kulturní akce, moje kamarádka dělala uvaděčku v KD a také se jí to moc líbilo a nějaká korunka navíc přijde vhod. Jen ta doprava z práce je moc stresující v noci. Jsi moc milý akční človíček, buď taková furt a pořád !
Marie Novotná
23.9.2017 17:08
Oli,Tvoje životní příběhy jsou velmi čtivé a líbivé.Diky za ně.I já jsem prduch a moc ráda jím ještě nějaký čas budu.
Lidmila Nejedlá
23.9.2017 16:51
Jsem stále "činduch". Činný důchodce. Olinko, Tvůj život byl dobrodružně pracovní. Proto jsi tak moudrá.
Lenka Hudečková
23.9.2017 12:21
Olinko, máš nebo měla jsi krásný život. Tolik jsem toho už od Tebe přečetla a vždy zajímavé zkušenosti... Jinak u nás v obchodě jednou asistentka zamkla brigádnici, která ještě neměla uklizeno...a taky se rozezněly sirény, ale to bylo tak 20 min po našem odchodu, takže se kolegyně rychle vrátila. A jednou nám tam zalétl pták a i ten, jak létal po obchodě, probudil senzory a na ústředí to hlásilo, že je "někdo" uzavřen v prostoru...Ptáčka honili asi hodinu, to brigádnice chuděrka vystresovaná, tak byla venku hned :-).
Olga Štolbová
23.9.2017 09:29
Díky všem za komentáře, musím přiznat, že teď už moc kulturně nežiju. Do centra mám daleko a tak jen občas íčkové pivní čtvrtky. Ale na ty se těším a to je kultury až-až. ♥
Eva Balúchová
22.9.2017 19:50
Já už jsem od září jenom duch,ale nevím jak dlouho to vydržím.Pořád mě to někam táhne.Tvoje brigáda byla bezva,ale kvůli nočnímu odjezdu bych ji oželela.
Věra Lišková
22.9.2017 17:17
Zajímavý článek, pěkně se četl. Mám malý důchod a tak jsem také prase nebo prduch.
Helenka Vambleki
22.9.2017 15:47
Jedna moje známá zase dělá v nějakém kulturáku šatnářku a taky si libuje, jak za poslední roky společensky "vyspěla"
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA