Foto: autorka
Ta paměť, ta paměť!
25. 9. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
26.9.2017 07:22
Helenko, směju se, i když to zrovna k smíchu není. A bude hůř, a to bude teprve prča.
Alena Vávrová
26.9.2017 00:21
No, pokud nám to jen rychleji myslí, než mluví, tak v pohodě ;-). To já zase jdu do špajzu pro....přejdu práh...a jako mávnutím kouzelného proutku....herdek, pro co jsem to vlastně šla?? Už se s tím nepářu a jdu rovnou zpátky do kuchyně, kde mne to napadlo ... a mám to! Je to prý vědecky prozkoumané - jakýsi efekt projití dveřmi a mozek si přepne jinam... ;-)
Věra Lišková
25.9.2017 22:17
Něco mi to připomíná. Nejhorší jsou příjmení, ne a ne si to pravé vybavit ve své děravé paměti.
Olga Štolbová
25.9.2017 20:55
Také se hlásím do klubu, na toto téma bych mohla psát přímo příběhy z mého života. Těch trapasů, kdy si nevybavím to správné slovo ... Helen, zdravím. *****
Eva Mužíková
25.9.2017 19:43
Helenko, tak to já nemůžu najít.... jejda, o čem jsem to chtěla psát...Taky v tom lítám a dosti často:)))
Věra Ježková
25.9.2017 13:39
Helenko, mám to taky, čím dál víc. Vybavil se mi v této souvislosti aforismus: „Jste-li v úzkých, mluvte zeširoka!“. Bohužel jsem tuto radu neuměla využívat ve škole – nejsem okecávací typ.
Jitka Hašková
25.9.2017 13:09
Helenko, nic si z toho nedělej. problém s vybavováním si slov mám léta a naučila jsem se popisovat jinými slovy, o co mi jde. Nejtrapnější problém je se studenty při výuce, ale zatím zvládám.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA