Foto: autorka
Zápis z módní přehlídky konané dne 21. září 2017 ve Zlíně
23. 9. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
24.9.2017 13:00
Moc pěkná přehlídka na úrovni i sestava předvádějících jako vždy.Jsem ráda Hanko,že jsem viděla známé tváře na fotkách,moc vám to všem slušelo a mrzí mě,že jsem nebyla mezi vámi,snad někdy příště.Jinak se těším na video,článek napsaný skvěle.
Hana Lancová
24.9.2017 09:49
Paní Jarmilo F.. Jestli máte na mysli tu slečnu otočenou zády, tak ta opravdu rozdávala pouze dárečky. :o)))
Jarmila Fialová
24.9.2017 09:14
Pěkné,ale myslím,že ani moderátorka? by neměla být na podiu v upnutých kalhotách,pod kterými jsou vidět všechny faldy(foto 25)
Marie Foltýnová
23.9.2017 20:20
Díky za fotografie ze zákulisí i za jmenovité představení modelek.Byli jste všichni skvělí i mladí tanečníci a Míša se svým krásným hlasem.Bylo to moc príma a za rok na shledanou
Eva Balúchová
23.9.2017 20:09
Díky za přesný zápis a hezké fotky.Je fajn,že jsi představila všechny modelky.Modely i všechny předvádějící byly úžasní.Chválím i kulturní vystoupení mladých.My,divačky z i60,jsme byly všechny moc spokojené.A příští rok ZNOVU,jasně!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA