Foto: autorka
Příběh dvou zamilovaných. Jak to dopadlo?
5. 10. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
6.10.2017 00:33
Taková vyprávění z přírody mám ráda. Já letos sledovala kosí rodinu, která si udělal hnízdo a zdárně vyvedla šest mladých u mě na balkoně v paneláku. popsala jsem to v článku"Poplach u Kosů".
Alena Vávrová
5.10.2017 23:43
Věrko, autentická amatérská fota živočichů v jejich přírodním prostředí mají velkou vypovídací cenu v jakékoliv kvalitě. Já roháče znám od dětství, ale v současnosti také nejsou na jezeře k vidění. Také jsem se ráda podívala a oceňuji tvoji snahu dotáhnout jejich příběh do konce.
Jana Šenbergerová
5.10.2017 14:56
Mně se fotky líbí, jsou to pěkné záběry. U nás na rybníku jsem takové krasavce neviděla.
Alena Tollarová
5.10.2017 13:10
Paní Věro, to vůbec nevadí, že fota nejsou bůh ví jaká. Mám ráda příběhy z přírody a Vaše vyprávění o potápkách mě potěšilo. Naposledy jsem krásného ptáka viděla na Josefodolské přehradě a na jaře na jezírku na Hluboké, v zimě na Labi.
Zuzana Pivcová
5.10.2017 09:25
jsou to krásní vodní ptáci. Nevím, jestli jsem je vůbec někdy viděla. Možná v zoo na Hluboké, která přiléhá částečně k rybníku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA