Foto: autorka
Návštěva firmy Moser v Karlových Varech
7. 10. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
9.10.2017 12:38
Jitko, dík za velmi zajímavou exkursi. Já jsem navštívila pouze tamní výstavní prostory, byla jsem nadšená z té krásy. Je znát, že firma si umí vybrat šikovné zaměstnance.
Naděžda Špásová
8.10.2017 13:44
Fotky jsou moc pěkné. Sklo mám taky ráda, líbí se mi to zelené, ale je moc křehké a trochu dražší. :-)
Lenka Hudečková
8.10.2017 09:32
Paní Jitko, vidíte, a já, i když bydlím již 7 let na Karlovarsku, tak tam jsem ještě nebyla. Moc děkuji za Vaše sdílení a krásné fotky :-)
Věra Lišková
8.10.2017 05:04
Děkuji za článek a fotky. Mám pro krásné sklo slabost, asi bych si něco vybrala, i když ceny zřejmě nejsou zrovna dělané pro důchodce.
Zdenka Jírová
8.10.2017 00:19
U Mosera jsem byla dokonce dvakrát na prohlídce, když jsem byla v lázních v Karlových Varech. Dokonce mám na památku jednu misku, kterou jsem si tam koupila. Je to tam krása na druhou.
Zuzana Pivcová
7.10.2017 20:29
Zajímavé povídání a moc hezké fotky. Aspoň můžu vidět, že se u nás ještě něco kvalitního vyrábí dodnes.
Jitka Hašková
7.10.2017 18:26
Moser má oddělení pro návštěvníky a je možné se tam objednat na prohlídku, pokud se dá dohromady skupinka lidí. Informace jsou na webu Mosera.
Eva Balúchová
7.10.2017 18:14
Taky bych někdy chtěla vidět celý postup výroby.Zlaté české ručičky.Díky za zprostředkování.Moc se mi líbí skleněná dekorace na posledním snímku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA