Foto: autor
Bezhlavý mládenec
10. 10. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
11.10.2017 11:30
Vybavila se mi při čtení vzpomínka na černé hodinky (podobně jako Evě a Nadě), kdy vládla pokojná atmosféra, prosycená napětím z očekávaného rozuzlení vyprávěné příhody. Připomínat staré časy na pozadí historek, to je od vypravěče příběhů záslužný čin. Vaše vnučky si ty knižní "Vzpomínky" jistě zamilují.
František Matoušek
11.10.2017 08:21
Nezbývá mě než za tuto přízeň poděkovat. Většinu příběhů jsem sepsal hlavně kvůli vnučkám a vydal jsem je knižně vlastním nákladem. Kniha s názvem "Vzpomínky zůstaly" má 236 stran a je určena skutečně jen pro rodinu a přátele.
Eva Balúchová
11.10.2017 08:13
My jsme se scházeli každý podvečer "dole"u babičky,měli jsme černou hodinku a tam se podobné příběhy vyprávěli a probíral se i každý všední den.Jako dítě jsem si neuvědomovala jak to pro nás bylo důležité,stmelovalo nás to a teď už na ty chvíle jenom vzpomínám.Další krásné chvíle byly,jak píše Naďa,při draní peří.To jsme my děti seděli a kulili oči co všechno ženské povídaly.Bohužel si toho už moc nepamatuji,jenom tu atmosféru.Tak ráda čtu články od Františka.A taky proto,že jsou z mého kraje.
Zuzana Pivcová
10.10.2017 20:59
Představovala bych si, že se sešla rodina nebo známí a někdo začal vyprávět takovouhle příhodu. To se to pak potmě (hezky) bálo!
Alena Vávrová
10.10.2017 19:07
Jéjda, tak takovéhle vyprávěnky se mi moc líbí. V naší rodině se také jedna taková báchorka tradovala, náš otec ji měl od toho svého. My děti, a že nás na to bylo šest, si ale pamatujeme jen útržky a ještě jsme ji celou do kupy nedaly.
Hana Rypáčková
10.10.2017 16:28
Jen kdybychom si to všelijaké povídání pamatovali...Pohlazení na duši.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA