Včera k večeru jsem šla přes Ostravu, nádherný podvečer, foťák na krku, a vzpomněla jsem si na Elenku, která mě před časem poňoukla(nebo ponoukla?) otázkou, zda fotím naše město. Vlastně spíš ne, nefotím, a když tak cizí města. A proč teda ne to naše??, vždyť je krásné..... Možná vás tu není mnoho z Ostravy, možná ji ani neznáte, nebo máte úplně jinou představu, nebo ji znáte a jen tak budete mít chuť se kouknout. Tak vás zvu, pojďte se se mnou chvíli procházet.......
Foto: autorka
Procházka Ostravou
13. 10. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Práglová
13.10.2017 21:25
Jsem ráda,že je tady opėt nėkdo z "blízka".Do Ostravy mám kousek a budu ráda,když se zde budou moci podívat i další "íčkaři"??
Anna Čípová
13.10.2017 21:25
Paní Eliško, krásná procházka městem, které znám jen trochu. Budu to muset napravit. Fotky parádní a k návštěvě přímo vybízejí.
Jana Šenbergerová
13.10.2017 16:59
Díky za pěknou procházku městem mých studií. Mně se tam líbilo i tehdy, když ještě byla Ostrava černá. Teď musí být mnohem krásnější. Teď znám jen prostor autobusového nádraží, kde občas přesedáme na cestách jinam.
Věra Ježková
13.10.2017 14:08
Paní Eliško, díky za procházku krásnými fotkami. V Ostravě jsem byla před mnoha lety na třídenní konferenci a pamatuji, že jsem byla příjemně překvapena, že je hezká.
Hana Rypáčková
13.10.2017 11:18
Ráda jsem se prošla Ostravou. Včerejší večer byl i na opačném konci republiky krásný..
Zuzana Pivcová
13.10.2017 11:08
Ostravu osobně neznám vůbec, ale po tomhle článku a někdejším od Danušky už určitou představu mám, že to není už dávno ta Bezručova ukoptěná Ostrava. :-)
Elena Valeriánová
13.10.2017 11:00
Eliško, jsem ráda, že nám možnost si prohlédnout Ostravu přes Tvé fotografie. No řekněte, není-li pravda, že Ostrava je šumné město. Děkuji mnohokrát, potěšila jsi mě. Protože já mám Ostravu ráda. Kdysi jsme byli s vnoučaty v loutkovém divadle a když jsme šli k autu viděla jsem na městské ulici přes přijíždějící tramvaj ten nejúžasnější západ slunka. A já neměla sebou fotoaparát :-(
Danuše Onderková
13.10.2017 10:10
Eliško moc pěkné, ukázala jsi Ostravu z jiného pohledu než já. Moje fotky byly zaměřeny spíše k článku. Ale ičkaři si to spojí a udělají si celkovou představu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 45. týden
Tento týden končí dne 17. listopadu, tedy v Den boje za svobodu a demokracii a Mezinárodní den studentstva. A to bude také téma vědomostního kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Nakupujete vánoční dárky prostřednictvím e-shopů?
Ano, hlavně proto, že je to snadné a rychlé
Ano, hlavně kvůli výhodnějším cenám
Ano, ale jen výjimečně (např. není v blízkosti prodejna, kde bych zboží koupil(a)
Ne, hlavně proto, že zboží nevidím na vlastní oči a nemohu jej prověřit
Ne, protože nechci platit zboží kartou ani převodem