ilustrační foto: pixabay.com
Hrátky s češtinou - Uhodni
17. 10. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helenka Vambleki
26.10.2017 10:44
Jé, Libore, já když to psala, tak jsem si tak nějak ani na tebe nemyslela, potřebovala jsem mužské jméno s druhým písmenem "i" a zamítla Jindru, poté podobného Jirku, pak jsem chtěla dát Milana -a "mil" už je tam taky dost, pak mne napadl Libor........tak už tam jsi a jak vidíš, Jindřiška Tě miluje, miluje, miluje!!!! A jak v té reklamě, co teď slýchám v TV - Sluníčko a měsíček se milují!!!
Libor Farský
26.10.2017 08:52
Libor nějak nemá svůj den. Pravil: "Jestliže Tě miluji, tak co je Ti do toho!" :-)
Libor Farský
26.10.2017 08:52
Libor nějak nemá svůj den. Pravil: "Jestliže Tě miluji, tak co je Ti do toho!" :-)
Oldřich Čepelka
17.10.2017 20:24
Kdybych neměl nápovědu paní Fialové, určitě bych na to ve své překotnosti nepřišel. Díky, Fialová. Již vím!
Jitka Hašková
17.10.2017 11:36
Velké hezké, ale můj mozek je příliš technicky zaměřený, takže mi nic nenabídl.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA