Foto: autorka
Já - aktivní senior
20. 10. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Bartušková
22.10.2017 20:25
Červenko - o b d i v u h o d n é ! Úplně se mi vykouřilo z hlavy, že jsem Ti ve vlaku seděla téměř v klínu. Super! :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
22.10.2017 14:38
Přiznám se, že jsem jsem pravidla soutěže také pochopila špatně. Myslela jsem, že se soutěží jako u fotek, prostě kolik kdo dostane hlasů. Napsat článek o někom je složitější, je k tomu potřeba mít informace o jeho aktivitách. Tak je asi nejlepší jak to pojala Helenka Č. Zná se sama nejlépe a ví tedy jak je akční.
Jarmila Komberec Jakubcová
22.10.2017 11:47
Za dobu co jsem na íčku jsem poznala hodně aktivních seniorů, např. Majka Seitlová, Hanka Práglová(obě jsou výborné organizátorky rúzných zájezdů či sportovních aktivit), ale třeba Jarka Handlová která také se podílela na akci Ředkovec a tak bych mohla jmenovat další. Bohužel zase je natolik neznám abych o nich mohla napsat soutěžní článek. A tak jim alespoň tímto děkuji, že jsem je poznala. Mám skvělé fotografy a líbí se aktivity Ájy - její pivní čtvrtky i když jsem na nich nebyla, Lidmilka N. další skvělá akce íčka v Poděbradech.
Zuzana Pivcová
22.10.2017 09:40
Já myslím, že to p. Raška napsal pro všechny, kteří by rádi napsali, ale třeba si teď netroufají, protože jejich "objekt zájmu" není tak aktivní jako Hela. Aby opravdu nedošlo k tomu, že už teď soutěž skončí. Tak do toho, pište!
Helenka Vambleki
21.10.2017 22:11
Já jsem podstatu soutěže pochopila. Je napsáno, že autor může napsat i o sobě - a toho jsem využila :-) A je mi jasné, že nebude rozhodovat aktivita, ale příspěvek jako takový :-)
Jan Raška
21.10.2017 21:16
Dobrý večer všem čtenářům. Klobouk dolů před aktivitami Helenky, nicméně stále se mi zdá, že nebyla pochopena podstata soutěže. Nesoutěží se o to, kdo má nejvíc aktivit, ale o to, kdo o aktivních seniorech napíše nejzajímavější, nejpoutavější příspěvek. Toto jen na vysvětlení.
Hana Rypáčková
21.10.2017 11:58
Obdivuji tě , jak to všechno stíháš, i tvého partnera, že to s tebou vydrží...Ovšem ten metabolický věk ti nevěřím....
Elena Valeriánová
21.10.2017 09:09
Vloudilo se mi tam slůvko "ne". Mělo být: ... překonat, ale ani dohonit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA