FOTO: autor
Obyčejná neděle
24. 10. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslav Vrabec
25.10.2017 09:33
Ano, pěkný článek, ale....
Já znám Oldu několik desetiletí a na základě jeho spisovatelského talentu /viz úspěšná prvotina Maléry/bych mu nevěřil ani slovo.
Olda staví z lega poslepu cokoliv, plynový kotel jistě opravil /pokud měl vůbec poruchu/sám během minutky. Na zahradě mu pracují jen vnoučata včetně každodenního mytí aut a pak za odměnu sedí zbytek dne u televize.
No. psal bych dál, ale nemá to cenu.
Kecy!!!!!!!!!
On ten Olda čepelků je OPRAVDU správný dědeček, s kterým si pravidelně vyměňuji zkušenosti s výchovou vnoučat; jak přežít vedle manželky /své/, proč opatrně sportovat a nezhuntovat tělo aj.
Je prostě dobrej.
Hana Rypáčková
25.10.2017 09:19
Vydařená neděle. Taky nerada používám na zabavení dítěte TV, ale vaření s ním, když "pomáhá" je dvakrát tak dlouhé...
Dana Tomanová
25.10.2017 08:56
Pěkný článek, pane Čepelko, takový "lidský"a reálný, prostě - ze života. Dokud člověk vnímá a pozoruje dění kolem sebe a ještě se umí aktivně zapojit, je to moc dobře. Ať se Vám daří :-)
Alena Vávrová
24.10.2017 23:28
Děkuji za možnost sdílet takovým milým způsobem Tvoje prožitky, Oldřichu. Nemá to chybu.
Lidmila Nejedlá
24.10.2017 22:16
Oldřichu, takové, zdánlivě všední příběhy rodiny, mám ráda. Jsou bohaté, plné citu, opravdově hluboce prožité. Přeji rodině takového dědečka, jako jsi Ty. Ať se vám dobře daří!
Eva Mužíková
24.10.2017 21:09
Oldřichu, krásně jsi nám vylíčil nedělní dění, Tvé články číst, to je opravdu radost. Tvé zmíněné běhání ze Stráže p.R. do Liberce mám také v paměti. Často jsem Tě vídala, obdivovala a také nechápala, jak to můžeš dokázat.:)))))
Zuzana Pivcová
24.10.2017 21:01
Ano, byla to upřímně míněná poklona. Ne každý umí být takhle osobně i veřejně aktivní a ještě být k tomu fajn ochotný manžel i správný dědeček. A ten závěrečný dotaz je sice řečen trochu v žertu, jako když hledám, ale celkově to platí. :-)
Oldřich Čepelka
24.10.2017 20:12
... na fotce jsou děti, o kterých píšu. Zuzano, prosím vás, jestli to měla být poklona, tak se stydím...
Zuzana Pivcová
24.10.2017 20:03
Moc se mi ten příspěvek líbí. Je všímavý, pohodový, aktivní, nesobecký a celkově poeticky napsaný. Teď ještě, kde najít dalšího podobného muže?? :-D
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA