FOTO: autorka
Jak jsem sbírala houby
26. 10. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
28.10.2017 15:56
Žijete ve snu, les za domem, zvěř na "dostřel" fotoaparátu, zdravý pohyb i vzduch. Jsou u nás pořád krásná místa.
Alena Tollarová
27.10.2017 22:43
Les, a zvlášť ten houbový, za barákem = můj sen. Miluju ten okamžik, kdy spatřím hnědý klobouček, přidřepnu k němu - vyfotím - vytáhnu rybičku, pohladím hlavičku a šup s ním do košíčku. Tím denním programem jsem dost fascinovaná.
Lidmila Nejedlá
27.10.2017 12:09
Blanko, a těch nádechů svěžího lesního vzduchu! To mám nejraději. Hezký článek.
Marie Ženatová
27.10.2017 05:55
Letos jsem také byla několikrát v lese a vždy byl hezký úlovek. Když jsem tam byla s kamarádkou víc než 4 hodiny, tak už to dávalo zabrat - ano to bylo příkopů, větví, malých smrčků, někdy jsme i zabloudily, takže byly i stresové chvíle... Ale to množství hub stálo skutečně za tu velikou námahu...
Hana Rypáčková
26.10.2017 21:45
Takhle očištěné houby- to vypadá krásně..Byla jsem jen dvakrát na úspěšném houbolovu a třikrát na neúspěšném.Ale taky hezká procházka s prázdným košíkem,když vládla sucha..
Věra Ježková
26.10.2017 18:42
Zajímavá statistika. Já jsem dnes na procházce v průhonickém parku viděla nejvíc hub za celou sezonu (asi sedm).
Zuzana Pivcová
26.10.2017 17:24
Velký úlovek jsem zažila snad jen jednou, a to jsem už měla hub opravdu (i bez jejich konzumace) plné zuby. Byly ty houby z prostoru u elektrárny v Mělníku, kam měl můj tehdejší partner povolen vstup. Hub byl plný kufr od Trabanta a já čistila a krájela celý zbytek neděle až hluboko do noci. Tehdy jsem ten nezbytný pohyb zase až tak moc nepotřebovala. :-) Pěkné vtipné vyprávění, díky.
Naděžda Špásová
26.10.2017 14:22
Blanko, tiše závidím ten les za barákem. Pokleky, úklony a kroky jsem ani nepočítala, ale bylo jich letos taky požehnaně. A když k tomu byly plné košíky, není co řešit. Jedním slovem paráda a bolest nohou a zad je zapomenuta.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA