FOTO: autorka
Slovinsko 1
27. 10. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Novotná
28.10.2017 18:43
Jsem zvědavá na fotky a vyprávění.Už vloni jsem pokoukávala po něčem podobném.V letošním novém katalogu je tento zájezd a tak už se těším co napíšeš.
Eliška Murasová
28.10.2017 16:48
Paní Jano, úplně jste mě nalákala.Jsem moc zvědavá na pokračování povídání a fotky.
Elena Valeriánová
28.10.2017 15:46
Těším se na fotky i povídání, je to jeden z cílů, které bych chtěla poznat. Jani, čekáme....
Naděžda Špásová
28.10.2017 10:46
Taky se, Jani, budu těšit na fotky. Tuhle zemi neznám, jen vím, že toho moře moc nemají, ale mně by určitě stačilo.
Lidmila Nejedlá
28.10.2017 10:35
Naše škola měla družbu se školou v Bledu, studenti jezdili na výměnné pobyty. Jani, těším se.
Lenka Hudečková
28.10.2017 07:24
Jani, věřím, že to bylo krásné a moc se těším na pokračování Tvých článků a hlavně na fotky :-)
Alena Tollarová
27.10.2017 22:34
Jano, bylo mi trochu divné, že za článkem nevidím žádné fotky. Po přečtení už vím proč a těším se na den první.
Eva Balúchová
27.10.2017 18:14
Do Slovinska se toužím už dlouho podívat,tak se budu těšit na tvé články a kdo ví....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA