Foto: autorka
WC story
30. 10. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Josef Borecký
21.4.2018 06:30
Píšete jako by jste se tím živila, krásně obrazně barvitě. Co asi děláte? Džubák mě teda dost zaujal :)
Alena Tollarová
31.10.2017 19:53
Ty o tom Limi, něco víš, viď. :) Já jsem v sobotu letěla na záchod, odkud jsem slyšela rychle tekoucí vodu. Naštěstí se katastrofa nekonala, to jen se malý vnouček pokoušel napustit vodu do konvičky na zalévání, která se pod kohoutek jaksi nevešla.
Lidmila Nejedlá
31.10.2017 19:16
Nejhorší jsou skryté vady, když nevíš, kde to teče. To ti pak rozkopou půl baráku. Sama sebe jsi hezky popsala, zasmála jsem se.
Eva Mužíková
31.10.2017 19:07
Jani, příběh mne tak zaujal, že jsem měla pocit promáčených ponožek i já :)))))) Také patřím mezi ty, které vyděsí zvuk kapající vody v bytě. Naposledy asi před rokem, kdy sousedovi nade mnou vytekla voda z pračky. Naštěstí jsem byla doma a on taky....
Helenka Vambleki
31.10.2017 09:47
Vtipné, povedené, měla bych si zapamatovat co a jak...ale až to přijde, budu zrovna tak zmateně pobíhat :-)
Eliška Murasová
30.10.2017 21:48
Skvělé napsáno, vtipné. Jsem rovněž strašpytel, sama na chatě-v žádném případě.
Eva Balúchová
30.10.2017 18:58
Jani,úplně se dovedu vžít do tvé bezmoci.Taky mám nepříjemnou zkušenost s vodou a od té doby mě vyděsí když slyším kap,kap...
Zuzana Pivcová
30.10.2017 16:28
Dovedu se vžít do Vašich pocitů, protože kdysi, když jsem se přistěhovala do svého dnešního sídlištního, tehdy dost zdevastovaného, bytu, jsem asi po 3 týdnech v půl 3 ráno při návštěvě WC potmě zjistila, že stojím ve vodě. Po otevření stoupačky na mě tryskala voda z děravé trubky. Ve 3. patře. Já, totálně nešikovná, jsem takto k ránu lezla dole ve společných prostorách a hledala hlavní přívod vody. Ten kohout jsem našla a dům byl díky tomu bez vody až do dopoledne.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA