Ráno, nebo večer?

Ráno, nebo večer?

27. 10. 2017

(Pokračuji v nápodobě tzv. galantní poezie, trochu necudné a lechtivé, z doby baroka.)

K lékaři přišla mladá paní

s otázkou: je lepší milování

večer před spaním,

anebo ráno před snídaní? 

Lékař řekl: Nevídáno,

potřebujete jistě, milá dámo,

obojí: Po ránu kvůli zdraví

a večer pro zábavu a lepší spaní.

Čím je váš manžel?

Noční hlídač, ráno není doma. 

Tak aspoň večer užijte si.

I večer je to prima.

Děkuju vám, dřív jsem prahla

po zábavě, ale k stáří

začínám už myslet taky na své zdraví.

Jen chudák manžel ještě o tom neví…

Moje poezie
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libuše Hvězdová
Líbí se mi - galantní poezie.
Oldřich Čepelka
:-) :-) Koukám, že z každého výtvoru dokážete udělat celou knihu nápadů!
Elena Valeriánová
Ano, to je správný název "galantní" poezie. Trochu lechtivá, ale nic urážlivého a Evička je protipól. Líbí, líbí, líbí ....
Alena Vávrová
Pobavila jsm se ;-) a Evka tomu dala parádní špičku :-))
Libor Farský
Vy jste mi s Berticí dvojka!!! Ten manžel se bude divit nové rozcvičce před noční směnou...
Eva Mužíková
Ach jo, ani ráno, ani večer, člověk aby nad tím brečel: ((((( Už vím, proč se zdraví hroutí, musím já se rozhodnouti. Hurá dám si inzerát: " Zachovalá seniorka, ještě sexu chtivá holka, hledá muže - stačí málo / jen aby mu pérko psalo:))))) / To bych se na to podívala, abych tu virózu nezdolala... Hezký den Bertice:)))
Zuzana Pivcová
Sice se říkalo, že "podle Koránu...", ale lékař tomu musí rozumět, takže měl jistě pravdu. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%