Foto: autorka
Ahoj, Rocky! aneb Za adoptovanými i ostatními zvířaty v táborské zoo
27. 10. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
27.10.2017 15:45
No jo, přehlédl jsem, že jsou to bílí vlci, vždyť vypadají tak pejskovsky :-)
Libor Farský
27.10.2017 15:40
Zuzko, Tvé vyprávění a obrázky jsou pohlazením po duši. Nezdá se Ti, že jsem tomu nosálovi podobný? Tak za adopci díky. A co je to za bílé pejsky? Vypadají přesně jako můj první věrný kamarád - špicl Míša, dostal jsem ho ve svých asi 8 letech. Pokud už budu příští léto normálně chodit, moc rád bych se k Tobě a Marcelce připojil. Vezmete mě do party, prosím?
Marcela Pivcová
27.10.2017 13:44
Zuzko, díky za krásnou vzpomínku na jeden prázdninový výlet a stejné díky za další aktuality z pro mne už aspoň trochu známé ZOO. Určitě je každá návštěva v kteroukoliv roční dobu zajímavá, určitě se vždycky objeví nějaké ze zvířat, které se při předchozí návštěvě před námi "schovalo" - a věřím, že v tuto trochu neobvyklou návštěvní dobu jsou zvířata i klidnější. Jistě se za nimi zase, ale asi až v létě, podívám.
Eva Mužíková
27.10.2017 13:32
Zuzko, k tomu nelze než dodat - děkuji. Děkuji za krásné vyprávění, děkuji za opětovné přiblížení táborské zologické zahrady, děkuji za všeříkající fotečky. Bertice.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA