Ilustrační foto: pinterest.com
Zimní móda. Tento rok je přívětivá!
1. 11. 2017Objemný volný kabát? Nebo naopak přiléhavý stažený páskem? Nenápadně černý či šedý? Nebo naopak červený či žlutý? Nikdy nebyla móda tak rozvolněná a letošní blížící se zimní sezóna je toho důkazem. Jak ale s těmi lákadly naložit?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
6.3.2018 11:51
Z modelů se mi nejvíc líbí č.1,snad 3 a č.7.Určitě bych je jako zimní obečení nezařadila,spíše na podzim,snad začátek zimy.
Marie Doušová
6.11.2017 15:19
Moc pěkné modely , ale asi by mi v nich v zimě byla zima . Rukavice , teplé boty, něco na hlavu a teplý kabát je pro mě oblečení na zimu .
Zdenka Jírová
2.11.2017 01:50
Je dobré, že se móda neupíná na jednu jedinou možnost, ale dává příležitost všem ženám. Velmi mě potěšil titulní obrázek ženy v kožíšku. naprosto stejný mi maminka nechala ušít před maturitou v roce 1963. I barva je téměř stejná. Moc jsem si ho tenkrát užila, byl velmi praktický , tříčtvrteční a nosily se k němu úzké kalhoty do kozaček. I pouzdrové šaty, které se zase nosí, jsou ze 60. let, měla jsem jich několik. Dnes bych je už obléci nemohla, ale příjemně mi připomínají mládí.
Věra Ježková
1.11.2017 17:39
Hezké modely. Ale nějak si je neumím představit v plískanici, chumelenici a klouzanici.
Dana Tomanová
1.11.2017 07:38
Všechny jsou moc pěkné a slušivé. Mám jeden černý vlněný "flaušák", který doplňuji dle potřeby barevnými šálami, kabelami a nebo kožešinovým límcem. Mám ho už hodně let a stále je pěkný a nadčasový a hlavně - má velikost, do které se vždy vejdu :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA